JD 712 bende var hocam mikrofonunda da kulaklığında da aşırı derecede rahatsız edici bir dipses var. Ben tavsiye etmiyorum. Bu arada bu bir sorun değil. Herkesde var. Kimisi pek önemsemiyor kimisi benim gibi takıntılı. Bence kesinlikle Corsair HS35 almalısınız. Gamepower Luna'da da aynı sorunun olduğunu duymuştum.Bu iki kulaklık arasında kaldım birini alacağım kullanan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi ve benim için önemli olan mikrofon sizce hangisinin mikrofonu daha iyi
HS35 bu fiyat bandında biraz pahalı kaçar bence ama haklısınız bütçe konusu olmasa ben de önerirdim.JD 712 bende var hocam mikrofonunda da kulaklığında da aşırı derecede rahatsız edici bir dipses var. Ben tavsiye etmiyorum. Bu arada bu bir sorun değil. Herkesde var. Kimisi pek önemsemiyor kimisi benim gibi takıntılı. Bence kesinlikle Corsair HS35 almalısınız. Gamepower Luna'da da aynı sorunun olduğunu duymuştum.
Corsair HS35 modelini bana çok söylediler fakat şuanda o kadar bütçem yok yinede teşekkür ederim yorumun içinJD 712 bende var hocam mikrofonunda da kulaklığında da aşırı derecede rahatsız edici bir dipses var. Ben tavsiye etmiyorum. Bu arada bu bir sorun değil. Herkesde var. Kimisi pek önemsemiyor kimisi benim gibi takıntılı. Bence kesinlikle Corsair HS35 almalısınız. Gamepower Luna'da da aynı sorunun olduğunu duymuştum.
HS35 bu fiyat bandında biraz pahalı kaçar bence ama haklısınız bütçe konusu olmasa ben de önerirdim.
Dostlar bence para biriktirin indirim kovalayın bir şey yapın ama almayın bu Gamepower ve JD'nin kulaklıklarını. Tasarımı olsun, konforu olsun güzel ama hepsinde dipses var be.Corsair HS35 modelini bana çok söylediler fakat şuanda o kadar bütçem yok yinede teşekkür ederim yorumun için
Katılıyorum ekipman konusunda kalite önemli tabi yine de bu fiyat bandının F/P ürünlerinden bunu da unutmamak lazımDostlar bence para biriktirin indirim kovalayın bir şey yapın ama almayın bu Gamepower ve JD'nin kulaklıklarını. Tasarımı olsun, konforu olsun güzel ama hepsinde dipses var be.