Neler Yeni

James Donkey 712 VS Gamepower Luna

Freedom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Mert Aydın
Bu iki kulaklık arasında kaldım birini alacağım kullanan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi ve benim için önemli olan mikrofon sizce hangisinin mikrofonu daha iyi

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
712

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu iki kulaklık arasında kaldım birini alacağım kullanan varsa nasıl olduğunu anlatabilir mi ve benim için önemli olan mikrofon sizce hangisinin mikrofonu daha iyi
JD 712 bende var hocam mikrofonunda da kulaklığında da aşırı derecede rahatsız edici bir dipses var. Ben tavsiye etmiyorum. Bu arada bu bir sorun değil. Herkesde var. Kimisi pek önemsemiyor kimisi benim gibi takıntılı. Bence kesinlikle Corsair HS35 almalısınız. Gamepower Luna'da da aynı sorunun olduğunu duymuştum.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
712 tercih ederim.

Aclass

80+
JD 712 bende var hocam mikrofonunda da kulaklığında da aşırı derecede rahatsız edici bir dipses var. Ben tavsiye etmiyorum. Bu arada bu bir sorun değil. Herkesde var. Kimisi pek önemsemiyor kimisi benim gibi takıntılı. Bence kesinlikle Corsair HS35 almalısınız. Gamepower Luna'da da aynı sorunun olduğunu duymuştum.
HS35 bu fiyat bandında biraz pahalı kaçar bence ama haklısınız bütçe konusu olmasa ben de önerirdim.

Freedom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Mert Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Corsair HS35 modelini bana çok söylediler fakat şuanda o kadar bütçem yok yinede teşekkür ederim yorumun için

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,808
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
HS35 bu fiyat bandında biraz pahalı kaçar bence ama haklısınız bütçe konusu olmasa ben de önerirdim.
Corsair HS35 modelini bana çok söylediler fakat şuanda o kadar bütçem yok yinede teşekkür ederim yorumun için
Dostlar bence para biriktirin indirim kovalayın bir şey yapın ama almayın bu Gamepower ve JD'nin kulaklıklarını. Tasarımı olsun, konforu olsun güzel ama hepsinde dipses var be.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
712 bence az da olsa daha iyidir.

Aclass

80+
Dostlar bence para biriktirin indirim kovalayın bir şey yapın ama almayın bu Gamepower ve JD'nin kulaklıklarını. Tasarımı olsun, konforu olsun güzel ama hepsinde dipses var be.
Katılıyorum ekipman konusunda kalite önemli tabi yine de bu fiyat bandının F/P ürünlerinden bunu da unutmamak lazım

Waxen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Hüseyin Levent
Twitter
None
Facebook
None
Luna hocam.