James Donkey 711 kullanıyorum 1 senedir gayet iyi performansı var mikrofonu o kadar iyi olmasda genel olarak iyiArkadaşlar James Donkey 712 almayı düşünüyorum önerir misiniz? kullananlar yorumlayabilirmi
Bunu izlemiştim bide yeni forumumuza sormak istedim teşekkürlerBen gayet tavsiye ederim uzun süreli olarak evdede kullandım. Bu arada zaten Abdullah Abi'nin inceleme videosunada göz atabilirsin.
Link :
Merhaba, kulaklık yeni elime geçti, bu durumu araştırırken senin yazını gördüm. Bu sorun tüm 712'lerde var mıdır yoksa şansa bir arıza mı? Açıkçası hiç ses çalmıyorken daimi gelen parazit sesi çok rahatsız edici. Bir çözümü var mıdır?Ama dip ses sorunu var, hiçbir ses gelmiyorken cızırtı sesi geliyor.
Konuyu hortlatmış 24 martın konusuMerhaba, kulaklık yeni elime geçti, bu durumu araştırırken senin yazını gördüm. Bu sorun tüm 712'lerde var mıdır yoksa şansa bir arıza mı? Açıkçası hiç ses çalmıyorken daimi gelen parazit sesi çok rahatsız edici. Bir çözümü var mıdır?
Olamaz mı dedim ?@Dark Lighting Olabilir? Sonuçta arkadaşın deneyimi sabit ve bu süreçte daha kesin gözlemleri olmuştur.
@yektacannn mesajımı gördüğünde yanıt verirsen sevinirim. Bahsettiğim durumlar hakkında bir konu açmıştım:
James Donkey 712-711-710 Kulaklık Sorunları | DonanımHaber Forum
Merhaba, geçen Cuma günü İncehesap'ta fiyatı 150 TL'ye düşünce denemek için aldığım James Donkey 712 geldi. İncelediğimde bir takım sorunlarlaforum.donanimhaber.com