🔥İndirim James Donkey Epic Q40 2K Monitör 5.799 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,408
James Donkey çöp, alınmaz diye boş konuşmadan önce ana mesajı okuyunuz:

James Donkey şaşırttı. BOE markasının 8 COF panelini kullanıyor gayet güvenilir, renk gamutu oldukça yüksek, parlaklığı ortalama ve gecikme değerleri fena değil. Eşşek markası övüyor demeyin lütfen.

Bu tür markaların bu şekilde fiyatlandırma yapması gerekiyor, marka imajıyla satılan diğer markaların ürünleri daha kötü performans verip aynı fiyatta olsa da buradaki önemli konu aynı fiyatta olmaları. Daha kaliteli olsalar bile ASUS veya MSI'ın modelleriyle bu markaların modelleri aynı fiyatta olmamalı. Twisted Minds'in modelleri de bu fiyatlarda satıldı ancak BOE panelli değillerdi sanırım. Innolux'ten, BOE'den vs.den ziyade üretici adı başta güven veriyor. Muhtemelen garip grup sorunlar bu modelde olmaz. Fiyatına göre de olması gerektiği gibi, kötü veya iyi tanımlamaları yersiz olur.

Alınmaz

Alınmaz.
En baştaki sebebi panel ne olursa olsun garanti mevzuatları.

James Donkey BOE'ye ne diyecek "kanka bu paneli kolayca bozulabilecek hale getir" mi diyecek? Gamepower bile monitör garanti sürecinde dediklerini karşılıyor. James Donkey bir zahmet kocaman harflerle yazdığı sıfır ölü piksel garantisini karşılasın.
Bak, çok azda olsa neredeyse ℅5'lik açtığın sıcak fırsatlar konsu yararlı ama bu ve benzeri konularda fiyatından 2 kat aşşağı verseler yine alınmaz deriz. Garanti desteği de ürünü alıncaya kadar haberiniz olsun. Ben de 1 yıl içinde ölü piksel garantisi veririm

Madem vermesi kolay MSI, Asus vb. neden yapmıyor? Neden 14 gün üzerinde iade almıyorlar, neden değişim için en az 5 ölü piksel istiyorlar?
Onların yapıp yapmaması ile James Donkey'in alâkası yok. Zaten yazdığımı okuduysan "garanti desteği ürünü alıncaya kadar" dedim

James Donkey isimden kaybediyor başkan ben olsam markayı kapatır başka isimle dönerim :D

James Donkey BOE'ye ne diyecek "kanka bu paneli kolayca bozulabilecek hale getir" mi diyecek? Gamepower bile monitör garanti sürecinde dediklerini karşılıyor. James Donkey bir zahmet kocaman harflerle yazdığı sıfır ölü piksel garantisini karşılasın.
Buna katılmıyorum monitörün tek bileşeni paneli değil bozulması ile alakalı tek kriter de o değil. En basitinden prizden aldığı gücü panele verirken dönüşüm yapan bileşenler var güç yönetimi yapan anakart var veya iç bileşenleri komple kusursuz olsa bile dış kasa dandikse o da sorun.

Geri