Neler Yeni

James Donkey kulaklığı nasıl garantiye yollarım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mazhar Özbek
Arkadaşlar incehesaptan 21Kasım 2019 tarihinde jd 711 kulaklık aldım. Bu kulaklığın kablosu felan dolanıyodu şimdide ses bi gidip bir geliyor. Üstelik csgo oynarken çok sinir bozucu bir şey. Ben bu kulaklığı garantiye verebilirmiyim?

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Arkadaşlar incehesaptan 21Kasım 2019 tarihinde jd 711 kulaklık aldım. Bu kulaklığın kablosu felan dolanıyodu şimdide ses bi gidip bir geliyor. Üstelik csgo oynarken çok sinir bozucu bir şey. Ben bu kulaklığı garantiye verebilirmiyim?
Varsa verebilirsin tabii ki

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Evet, garantiye yollayabilirsin.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
James eşşek ürünlerden fazla bir şey beklememek lazım
Garantiye ulaşabiliyorsanız gönderin ama kullanıcı hatası diyebilirler

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ben 712'yi göndermiştim aynı kutuya koyup hiçbir şey yapmadan geri yolladılar dip ses sorunu vardı.

İncehesap'a iade/değişim başlıklı destek talebi açın. Onlara durumu anlatın size yurtiçi kargonun anlaşma kodunu ve adresi verecekler. Yurtiçi kargoyla gönderin mutlaka. Diğer kargo şirketleri 20-30tl alıyor.

OFERKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Osman Furkan Erkan
James eşşek ürünlerden fazla bir şey beklememek lazım
Garantiye ulaşabiliyorsanız gönderin ama kullanıcı hatası diyebilirler
Teknoloji şans işi dostum gidersin hyperx alırsın q gün kullanırsın belki birden cızırtı sesi gelmeye başlar . Belki de "James Donkey" ürünü alırsın ve hiçbir sorun ile karşılaşmazsın.
Arada 500 lira fark olduğunu da unutmamak gerek

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Ben 712'yi göndermiştim aynı kutuya koyup hiçbir şey yapmadan geri yolladılar dip ses sorunu vardı.

İncehesap'a iade/değişim başlıklı destek talebi açın. Onlara durumu anlatın size yurtiçi kargonun anlaşma kodunu ve adresi verecekler. Yurtiçi kargoyla gönderin mutlaka. Diğer kargo şirketleri 20-30tl alıyor.
dip ses neredeyse ucuz diyebileceğimiz bütün kulaklıklarda var

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
dip ses neredeyse ucuz diyebileceğimiz bütün kulaklıklarda var
Benimki sorunluydu. Öyle normal bir dipses değil. Aşırı fazla ve rahatsız edici. 20 liralık kulaklık da kullandım biliyorum yani.

T.P.G.

80+ Titanium
Teknoloji şans işi dostum gidersin hyperx alırsın q gün kullanırsın belki birden cızırtı sesi gelmeye başlar . Belki de "James Donkey" ürünü alırsın ve hiçbir sorun ile karşılaşmazsın.
Arada 500 lira fark olduğunu da unutmamak gerek
Yalnız haklısınız ama dip ses bu GP ve JD ürünlerinin çoğunda var birinde degil ki. Çok pahalı da olmasına gerek yok adam akıllı bir markanın 350tl lik kulaklığı (HS35 mesela ben kullanıyorum) dip ses yok ama GP ve JD de var. Bunlar artık tesadüf değil sorunlu.

Top Bottom