James Donkey m.2 ssdler iyi midir ?

Sorun yaşayan birsürü tanıdığım var hocam

JD240 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkarmadı ama bu sorun çıkarmayacak anlamına gelmiyor. LE modellerinde sorun kendini çok daha fazla hızlı belli ediyor. JD'nin M.2 NVMe SSD'si var, çıktığından beri sorun yaşayanı görmedim, sorunsuz olabilir ancak yine de onun yerine başka markalara yönelmek çok daha iyi bir seçenek.

bazen 550 liraya kadar düştüğü oluyor sataları kronik sorunlu ama bu nasıl ? 480gb için
Çok emin değilim ama galiba sata modellerine göre daha sorunsuz 3 4 aydır kullanan arkadaşım var şuanlık bir sorun yaşamadı ama bütçen varsa işi riske atma ama bütçen kısıtlıysa sata ssd yerine iyi bir tercih olabilir

JD240 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkarmadı ama bu sorun çıkarmayacak anlamına gelmiyor. LE modellerinde sorun kendini çok daha fazla hızlı belli ediyor. JD'nin M.2 NVMe SSD'si var, çıktığından beri sorun yaşayanı görmedim, sorunsuz olabilir ancak yine de onun yerine başka markalara yönelmek çok daha iyi bir seçenek.
50 lira fazla verip toshiba falan alırım o zaman

M2 NvME SSD'lerin de sorun yaşayanı görmedim ama daha iyi bir parça almanız daha iyi olur. Bu arada SATA "2.5 SSD'lerine bulaşmayaın sakın.

M2 NvME SSD'lerin de sorun yaşayanı görmedim ama daha iyi bir parça almanız daha iyi olur. Bu arada SATA "2.5 SSD'lerine bulaşmayaın sakın.
Katılıyorum hocam doğru söylemişsiniz

Ben kullanıyorum 2000/1500 yazmasına rağmen 2100/1550 gibi bir değer veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,622
Üyeler
188,456
Son üye
raynox
Geri