trevor_lency67
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 499
bazen 550 liraya kadar düştüğü oluyor sataları kronik sorunlu ama bu nasıl ? 480gb için
Çok emin değilim ama galiba sata modellerine göre daha sorunsuz 3 4 aydır kullanan arkadaşım var şuanlık bir sorun yaşamadı ama bütçen varsa işi riske atma ama bütçen kısıtlıysa sata ssd yerine iyi bir tercih olabilirbazen 550 liraya kadar düştüğü oluyor sataları kronik sorunlu ama bu nasıl ? 480gb için
50 lira fazla verip toshiba falan alırım o zamanJD240 modelini kullanıyorum, şimdiye kadar sorun çıkarmadı ama bu sorun çıkarmayacak anlamına gelmiyor. LE modellerinde sorun kendini çok daha fazla hızlı belli ediyor. JD'nin M.2 NVMe SSD'si var, çıktığından beri sorun yaşayanı görmedim, sorunsuz olabilir ancak yine de onun yerine başka markalara yönelmek çok daha iyi bir seçenek.
Hocam aynı şekilde bende şu 630 480 GB illeti var. Bir FPS Drop yiyorsun 170 den 10 a düşüyor. Su630 ve 650 den uzak durunSorun yaşayan birsürü tanıdığım var hocam
Toshiba rc500 ise sorın yaşayan var o ssd de galiba @Yasin Çelik sorun yaşamıştı o ssd de hatta bununla ilgili konu bile açtı50 lira fazla verip toshiba falan alırım o zaman
Katılıyorum hocam doğru söylemişsinizM2 NvME SSD'lerin de sorun yaşayanı görmedim ama daha iyi bir parça almanız daha iyi olur. Bu arada SATA "2.5 SSD'lerine bulaşmayaın sakın.