James Donkey M2 ALINIR MI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kullanmadan konuşanların dediklerine pek aldırış etmeyin. Ama bana sorarsanız bu fiyat bu SSD için çok fazla, aynı fiyata başka marka bulunursa alınabilir. Benim için 329 lira mükemmel fiyattı o yüzden hemen aldım. Şu ana kadar da ısınma, drop, donma vb. hiçbir sorunla karşılaşmadım.
reis şöyle bir şey atayım sana https://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-pc-fiyati-45172/
o m2 seçince fiyat oldukça bir miktar düşüyor onun yuzunden soruyorum

Size tavsiyem, öncelikle imzanızdaki "tavsiye" niteliğinde olan yanlışları düzeltmeniz. Önce onları düzeltin, sonra millete akıl verirsiniz.
Söyle hangisini düzelteyim kral?

JD SSD Alınmaz. RC500 Öneririm.

Al reis, alma demiyorum ki.
Hazır sisteme en fazla - bakiye ekleyen SSD'yi seçersin, sonra harici olarak istediğini alırsın.
kanka benim bide bunu seçmemin sebebi dediğim gibi yukarıda belirttim o m2 yi seçince 200 tl düşüyor fiyat

reis şöyle bir şey atayım sana https://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-PC-fiyati-45172/
o m2 seçince fiyat oldukça bir miktar düşüyor onun yuzunden soruyorum
Hem -200 lira hem de + 250 GB alan. Bence kesinlikle alın geçin. Depolama olarak kullanmayın yeter. Windows ve oyunları buraya kurar, mis gibi kullanırsınız. Şu an 512'lik m2 SSD bile yetmiyor bana oyunlar için. İnanılmaz büyüdü oyunların boyutları. Zaten bir sorununuz olursa birebir değişim var, gönderin, yenisi gelsin.

Hem -200 lira hem de + 250 GB alan. Bence kesinlikle alın geçin. Depolama olarak kullanmayın yeter. Windows ve oyunları buraya kurar, mis gibi kullanırsınız. Şu an 512'lik m2 SSD bile yetmiyor bana oyunlar için. İnanılmaz büyüdü oyunların boyutları. Zaten bir sorununuz olursa birebir değişim var, gönderin, yenisi gelsin.
birde şöyle düşünüyorum ısınma diyorlar ya m2 yerine 480 gb ssd alsam?

Söyle hangisini düzelteyim kral?
Bana şu cümlenizi açıklar mısınız lütfen: 2 adet SINGLE Channel RAM almak yerine 1 adet (2x8) DUAL Channel almanız daha doğru.

Daha tek kanal ve çift kanal nedir, ne değildir bilmiyorsunuz, millete imzanızda tavsiye vermeye kalkıyorsunuz.

Abdullah abi de incelemiş

Bana şu cümlenizi açıklar mısınız lütfen: 2 adet SINGLE Channel RAM almak yerine 1 adet (2x8) DUAL Channel almanız daha doğru.

Daha tek kanal ve çift kanal nedir, ne değildir bilmiyorsunuz, millete imzanızda tavsiye vermeye kalkıyorsunuz.
Bilmediğimi nereden biliyorsun?
Ben daha önceden bu konu sorulduğu zaman 2 kere bunun açıklamasını yaptım.
Forum içerisinde araştırıp bulabilirsiniz.
Kolay gelsin. :)

birde şöyle düşünüyorum ısınma diyorlar ya m2 yerine 480 gb SSD alsam?
Ben en fazla 50 dereceyi gördüm şu ana kadar. Isınma sorunları ile ilgili bir şeyler okumuştum. Kendim 5 fanlı dark n10 kullanıyorum. İki fanlı işlemci soğutucu bloğu ve ekran kartı arasında duruyor SSD. Dediğim gibi, şu ana kadar en fazla 50 dereceyi gördüm.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri