James Donkey M2 ALINIR MI

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bilmediğimi nereden biliyorsun?
Ben daha önceden bu konu sorulduğu zaman 2 kere bunun açıklamasını yaptım.
Forum içerisinde araştırıp bulabilirsiniz.
Kolay gelsin. :)
O zaman bağlantıyı verin de biz de "aydınlanalım". :)

Size bir sorum var. Ben şimdi Corsair Vengeance bellek aldım. Üç ay sonra da aynı koda sahip üründen bir tane daha aldım, taktım. Yani iki adet bellek aldım. Sonuç? Açıklar mısınız bana bunu?

Ben en fazla 50 dereceyi gördüm şu ana kadar. Isınma sorunları ile ilgili bir şeyler okumuştum. Kendim 5 fanlı dark n10 kullanıyorum. İki fanlı işlemci soğutucu bloğu ve ekran kartı arasında duruyor SSD. Dediğim gibi, şu ana kadar en fazla 50 dereceyi gördüm.
benim kasa bu olacak inşallah içinde maks 4 fan takacağım https://www.incehesap.com/sharkoon-rgb-flow-argb-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-45003/
burada anladığım normal ssd alsam ısınma sorunu da kalmaz

Güzel random cool çocuk.
Bu arada aynı imzayı Technopat ve SDN'de görmüştüm. Ama güzel renklendirmişsin helal.
Ya kral, eyv. gecenin 01:00'inde keyiflendirdin beni. Verdim reaksiyonunu :D
Git metni bul getir, ben de göreyim. :D

Kasanın önü kapalı, o yüzden benim kasama göre performansı biraz daha kötü olacaktır diye düşünüyorum. Ancak dediğim gibi, bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. M2 SSD'yi alabilirsiniz.
kasayı bende öyle sandım ilk gördüğümde aşağıda mesh bir yapı var ve arkasında bir fan bulunuyor :D

Sizden çalmışlardır.
Forum içerisinde araştırıp bulabilirsiniz.
Kolay gelsin. :)
Doğrudur kral :D
Benim yazdığım mesajı sen daha iyi bilirsin.
Hangi konuda canını yaktıysam, k.bakma :D
İyi geceler.

Arkadaş beni görmezden geliyor. Sanırım tek kanal-çift kanal bellek nedir onun araştırmasını yapıyor. :)
Post automatically merged:

kasayı bende öyle sandım ilk gördüğümde aşağıda mesh bir yapı var ve arkasında bir fan bulunuyor :D
Şimdi siz söyleyince dikkat ettim, haklısınız hocam RGB şeridin hemen altı tam ızgara sanırım.

Arkadaş beni görmezden geliyor. Sanırım tek kanal-çift kanal bellek nedir onun araştırmasını yapıyor. :)
Post automatically merged:

Şimdi siz söyleyince dikkat ettim, haklısınız hocam RGB şeridin hemen altı tam ızgara sanırım.
aynen öyle benimde farketmem biraz zaman aldı :D

Kral, anlaşılan senin de canını yakmışım.
Gidip bakmak yerine, gereksiz yere darlıyorsun.
Büyüklük bende kalsın, özür dilerim :D

Ben sizin herhangi bir yere yazdığınız cevabı bulamam. Ancak siz kendi etkileşimleriniz içinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Bulun da aydınlatın bizi, rica ediyorum. :) Ya da size sorduğum soruya cevap verin, bu kadar basit.

reis bende farkettimde 2 adet rami single kanala nasıl takacaksın

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,879
Üyeler
190,995
Son üye