Çözüldü✓ James Donkey Monitör Alınır mı?

Oxraen

80+
Reaksiyon skoru
6
James Donkey epic q40 Alınır mı? sizce bütçem 7500 TL bu fiyat bandında 2k 180 Hz 0.5 MS iyi bir seçenek diye düşündüm ama tanıdık marka olmadığı için şüphelerim var

O fiyata en çok önerilen model bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pikselle uğraşmak istemiyorum dersen kendim

Kullanıyorum iyzico kampanyalarıyla çok daha ucuza geliyor bakabilirsin

O fiyata en çok önerilen model bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü pikselle uğraşmak istemiyorum dersen kendim

Kullanıyorum iyzico kampanyalarıyla çok daha ucuza geliyor bakabilirsin
Dell mi lenovomu alınır sizce hocam bide iyzico denilen şey tam olarak ney %10 indirim diyorda

Dell mi lenovomu alınır sizce hocam bide iyzico denilen şey tam olarak ney %10 indirim diyorda
Ben ölü piksel ile uğraşmak istemediğim için dell tercih ettim fakat lenovo kağıt üzerinde daha iyi diye biliyorum. Bir arkadaşım 2 kez iade etmek zorunda kaldı ölü piksel yüzünden onu da söyleyeyim

Iyzico ilk alışverişe 500 tl + alışverişin yüzde 10 unu casback olarak veriyor. 9000 tl lik bir monitör 900+500 den 1400 tl lik indirimle 7600 tl ye gelmiş oluyor yani

Ben ölü piksel ile uğraşmak istemediğim için dell tercih ettim fakat lenovo kağıt üzerinde daha iyi diye biliyorum. Bir arkadaşım 2 kez iade etmek zorunda kaldı ölü piksel yüzünden onu da söyleyeyim

Iyzico ilk alışverişe 500 tl + alışverişin yüzde 10 unu casback olarak veriyor. 9000 tl lik bir monitör 900+500 den 1400 tl lik indirimle 7600 tl ye gelmiş oluyor yani
Dell alacağım o zaman tavsiye için sağol reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,722
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri