James Donkey monitör incelememde hangi hususları görmek istersiniz?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,823
Arkadaşlar bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde DA Forum'da hediye olarak James Donkey 144hz 1ms monitör kazandım.
Ürün birkaç gün içinde elime ulaşacak inşallah.

Elime geçtiğinde monitör ile ilgili detaylı ve objektif bir inceleme konusu yazmayı düşünüyorum.
Özel olarak inceleyip anlatmamı istediğiniz, merak ettiğiniz hususlar varsa bu başlık altında belirtmenizi rica ediyorum.
Eksiksiz ve akıldaki tüm sorulara cevap veren bir konu açmak istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. :giggle:

up

geçenlerde birileri yazmıştı ince diye beğendim değil yırtılma sorunu çok diye önceliği bunlara verirseniz güzel olur

Arkadaşlar bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde DA Forum'da hediye olarak James Donkey 144hz 1ms monitör kazandım.

Elime geçtiğinde monitör ile ilgili detaylı ve objektif bir inceleme konusu yazmayı düşünüyorum.
Özel olarak inceleyip anlatmamı istediğiniz, merak ettiğiniz hususlar varsa bu başlık altında belirtmenizi rica ediyorum.
Sana zahmet film izlerken nasıl görüntü söyleyebilirmisin?
Monitör alıcam film de izleyeceğim için seçim yapmakta zorlanıyorum.

Bilgim yok maalesef geldiğinde göreceğiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçenlerde birileri yazmıştı ince diye beğendim değil yırtılma sorunu çok diye önceliği bunlara verirseniz güzel olur
Bunu ilk bakışta çözebilir miyim bilmiyorum ancak dikkat edeceğim.
Sanırım incelemenin en sahih bölümü uzun kullanım testi olacak.

Bi arkadaş 27' monitörde pikselleri sayıyorum demişti eğer öyleyse bende saymadan duramam

g sync olayı nasıl onu ekleyebilirsin

Bi arkadaş 27' monitörde pikselleri sayıyorum demişti eğer öyleyse bende saymadan duramam
O işin abartısı. Ama 1080p 27" monitörlerde piksellerin biraz fazla belli olduğu doğrudur.
Bunu kesinlikle ekleyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,930
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri