James Donkey q40 180hz 1ms 2k monitör alınır mı

eeries24

80+
Reaksiyon skoru
18
Merhaba 2k oynayacağım bir sistem alacağım bu yüzden bana hem yüksek hertz hem de 2k olması önemli özellikleri benim icin gayet iyi ancak markayi bilmiyorum monitorleri nasıldır kulaklığını kullanıyorum yaklaşık 2.5 yildir sağlam ve sorunsuz gayet kaliteli ancak monitorde nasıldır bilmiyorum alınır mi sizce bu fiyat bandinda muadili yok gibi gözüküyor bu özelliklere gore fiyati cok iyi alayım mı?

Merhaba 2k oynayacağım bir sistem alacağım bu yüzden bana hem yüksek hertz hem de 2k olması önemli özellikleri benim icin gayet iyi ancak markayi bilmiyorum monitorleri nasıldır kulaklığını kullanıyorum yaklaşık 2.5 yildir sağlam ve sorunsuz gayet kaliteli ancak monitorde nasıldır bilmiyorum alınır mi sizce bu fiyat bandinda muadili yok gibi gözüküyor bu özelliklere gore fiyati cok iyi alayım mı?
Hocam en kötü şu monitöre bakın 600TL ekleyip
O monitörün rampage monitör ile farkı yok

Hocam en kötü şu monitöre bakın 600TL ekleyip
O monitörün rampage monitör ile farkı yok
ayrıntılı incelemelerine baktınız mı arkadaşın bahsettiği monitörün

ayrıntılı incelemelerine baktınız mı arkadaşın bahsettiği monitörün
Hocam James Donkey çok iyi değil diye biliyorum fakat modeline bakmadım ama 600TL daha ekleyip gigabyte monitör almak varken JD'nin yüzüne bakılmamalı bence

Hocam James Donkey çok iyi değil diye biliyorum fakat modeline bakmadım ama 600TL daha ekleyip gigabyte monitör almak varken JD'nin yüzüne bakılmamalı bence
Ben aldım bugün iade ediyorum cidden malzeme kalitesi çok düşük çöpten falan yapmışlar elimde kalacak gibi hissediyorum

Eşeğe para vermeyin artık şunları getirmesinler ülkeye milli israftır.

neden ki 2.5 yıldır kulaklığını kullanıyorum hala sesi gayet iyi ve sağlam kaç kez 2 metreden falan düşürdüm bişey olmadı

ben şu an bu model çok iyi iddaasında değilim
lakin geçtiğimiz günlerde bu ürün incelemesi (bir çok ürün incelemesi de vardı)
bu markalara çok güvenmesemde bu ürün özelinde yapılan panel incelemeleri ve fiyatına bakıldığında gayet güzel ürün denmişti

şimdi mesela 600 daha ver gigabyte al diyorsunuz

bu ürünü incelemedim diyorsanız kesin demiyorum ama büyük ihtimal o gigabyte ürününü de incelememişsinizdir

bu tarz yorumlar da fanboyluğa giriyor malesef

jd gamepower genel anlamda kötü ürünler üretiyor mu
evet üretiyor

ama bazen nadir de olsa iyi ürünleri de çıkıyor

işin garanti ve satış sonrası hizmet bölümüne gireceksek
hiç girmeye gerek yok diye düşünüyorum

ülkemizde tüketicisini mağdur etmeyen firma yok

ama en azından aslında en doğal hakkımız olan ve sadece jd ve gamepower tarafından sunulan 0 ölü piksel garantisi durumu bile artı

bakın lütfen söylemlerimden cımbızla kelime seçilip
koşa koşa jd gamepower a atlayın imajı oluşturuyorum algısı oluşturulmasın

ama bazen malesef fanboylukla yorumlamalar görüyorum burada

şu ürünü birebir aynısını msi kasasında msi markası ile görüyor olsak ve +1000 tl fiyatlandırma ile satılsa
teknik değerleri de inceleyen biri mesela

nasıl bir yorum olurdu bu ürüne

ben şu an bu model çok iyi iddaasında değilim
lakin geçtiğimiz günlerde bu ürün incelemesi (bir çok ürün incelemesi de vardı)
bu markalara çok güvenmesemde bu ürün özelinde yapılan panel incelemeleri ve fiyatına bakıldığında gayet güzel ürün denmişti

şimdi mesela 600 daha ver gigabyte al diyorsunuz

bu ürünü incelemedim diyorsanız kesin demiyorum ama büyük ihtimal o gigabyte ürününü de incelememişsinizdir

bu tarz yorumlar da fanboyluğa giriyor malesef

jd gamepower genel anlamda kötü ürünler üretiyor mu
evet üretiyor

ama bazen nadir de olsa iyi ürünleri de çıkıyor

işin garanti ve satış sonrası hizmet bölümüne gireceksek
hiç girmeye gerek yok diye düşünüyorum

ülkemizde tüketicisini mağdur etmeyen firma yok

ama en azından aslında en doğal hakkımız olan ve sadece jd ve gamepower tarafından sunulan 0 ölü piksel garantisi durumu bile artı

bakın lütfen söylemlerimden cımbızla kelime seçilip
koşa koşa jd gamepower a atlayın imajı oluşturuyorum algısı oluşturulmasın

ama bazen malesef fanboylukla yorumlamalar görüyorum burada

şu ürünü birebir aynısını msi kasasında msi markası ile görüyor olsak ve +1000 tl fiyatlandırma ile satılsa
teknik değerleri de inceleyen biri mesela

nasıl bir yorum olurdu bu ürüne
Hocam ben fanboyluk yapmıyorum sadece James Donkey monitörü kötü olarak saydığım için en kötü gigabyte alın diyorum,eğer illa araştırma yaptığım bir monitör istiyorsanız:
Veya Kasım indirimlerinden r27qe bakılabilir

james donkeyi aldım beyler gelince tekrar yazarım görüşlerimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,414
Üyeler
186,618
Son üye
Talhakatı
Geri