White Ravens
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 15,731
Sorun yaşayan da var, yaşamayan da var. Genelde "sorunlu" olarak biliniyor.
Evet kronik sorunlu tüm SSD'leri eşek James'in.Sorunu ne işte onu soruyorum kronik sorunu var mı diyorum alınmaz sorunlu diyorsunuz
Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var? Kullandınız mı? Yoksa JD'nin fabrikasında mı çalışıyorsunuz?SSD hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor sitesinde, yazılımı yok, fiyatı ucuz tutmak için kaliteden ödün veriyorlar.
Sistemle uyumsuz çalıştığı oluyor, vaat ettiği hızları vermediği oluyor. İçindeki bilgileri bilmiyoruz, sitesinde detaylı bilgi verilmediği için. Hatta sitesinde SSD'lere yer verilmediği için.Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var?
Kullanmadım, kullanmakta istemem. Siz kullanıyormuşsunuz, sizde sorun çıkmadıysa başkasında da çıkmayacak diye bir şey yok. Veya siz kullandığınız için ürünün kalitesi artacak diye de bir şey yok.Kullandınız mı?
Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var? Kullandınız mı? Yoksa JD'nin fabrikasında mı çalışı
Teknoloji şans işi biraz samsung ssd bile bozulabilir ama kaliteli almakta fayda varSistemle uyumsuz çalıştığı oluyor, vaat ettiği hızları vermediği oluyor. İçindeki bilgileri bilmiyoruz, sitesinde detaylı bilgi verilmediği için. Hatta sitesinde SSD'lere yer verilmediği için.
Kullanmadım, kullanmakta istemem. Siz kullanıyormuşsunuz, sizde sorun çıkmadıysa başkasında da çıkmayacak diye bir şey yok. Veya siz kullandığınız için ürünün kalitesi artacak diye de bir şey yok.
Şans işi ama kalitesiz veya sorunlu olduğu bilinen bir modelde sorun çıkması daha yüksek ihtimal bunu anlatmaya çalışıyorum. Kullananlar ve sorun yaşamayanlar var elbette ama sorun yaşayanlarda var, siz de sorun yaşayan kesimde olabilirsiniz diye bu tür ürünleri önermiyorum.Teknoloji şans işi biraz samsung ssd bile bozulabilir ama kaliteli almakta fayda var
Aslında bir pc almşıtım 2.el adamda bu ssdyi hediye etti takmakla takmamak arasında kararsız kaldım.Şans işi ama kalitesiz veya sorunlu olduğu bilinen bir modelde sorun çıkması daha yüksek ihtimal bunu anlatmaya çalışıyorum. Kullananlar ve sorun yaşamayanlar var elbette ama sorun yaşayanlarda var, siz de sorun yaşayan kesimde olabilirsiniz diye bu tür ürünleri önermiyorum.
Hediyeyse tak geç.Aslında bir PC almşıtım 2.el adamda bu ssdyi hediye etti takmakla takmamak arasında kararsız kaldım.
Güzel bir ssd bendede var 512gb James Donkey alabilirsin 1500mb/2000mb okuma yazması var efsane.James Donkey 480 GB ssd alınır mı ? Herhangi bir kronik sorunu var mı ?