James Donkey ssd alınır mı

Sorun yaşayan da var, yaşamayan da var. Genelde "sorunlu" olarak biliniyor.

SSD hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor sitesinde, yazılımı yok, fiyatı ucuz tutmak için kaliteden ödün veriyorlar.
Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var? Kullandınız mı? Yoksa JD'nin fabrikasında mı çalışıyorsunuz?

Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var?
Sistemle uyumsuz çalıştığı oluyor, vaat ettiği hızları vermediği oluyor. İçindeki bilgileri bilmiyoruz, sitesinde detaylı bilgi verilmediği için. Hatta sitesinde SSD'lere yer verilmediği için.
Kullandınız mı?
Kullanmadım, kullanmakta istemem. Siz kullanıyormuşsunuz, sizde sorun çıkmadıysa başkasında da çıkmayacak diye bir şey yok. Veya siz kullandığınız için ürünün kalitesi artacak diye de bir şey yok.

SSD'nin bilgilerini bulup atabilirsen "alınır" diyebilirim.
Verdikleri tek bilgi 3 yıl içinde değişim yaptıkları.

Evet bilgisi yok. Evet yazılımı da yok. Fakat soruyorum arkadaşa da cevap vermiyorsunuz FİZİKSEL olarak içindeki çiplerin veya herhangi birşeyinin ne gibi bir sorunu var? Kullandınız mı? Yoksa JD'nin fabrikasında mı çalışı
Sistemle uyumsuz çalıştığı oluyor, vaat ettiği hızları vermediği oluyor. İçindeki bilgileri bilmiyoruz, sitesinde detaylı bilgi verilmediği için. Hatta sitesinde SSD'lere yer verilmediği için.

Kullanmadım, kullanmakta istemem. Siz kullanıyormuşsunuz, sizde sorun çıkmadıysa başkasında da çıkmayacak diye bir şey yok. Veya siz kullandığınız için ürünün kalitesi artacak diye de bir şey yok.
Teknoloji şans işi biraz samsung ssd bile bozulabilir ama kaliteli almakta fayda var

Teknoloji şans işi biraz samsung ssd bile bozulabilir ama kaliteli almakta fayda var
Şans işi ama kalitesiz veya sorunlu olduğu bilinen bir modelde sorun çıkması daha yüksek ihtimal bunu anlatmaya çalışıyorum. Kullananlar ve sorun yaşamayanlar var elbette ama sorun yaşayanlarda var, siz de sorun yaşayan kesimde olabilirsiniz diye bu tür ürünleri önermiyorum.

Şans işi ama kalitesiz veya sorunlu olduğu bilinen bir modelde sorun çıkması daha yüksek ihtimal bunu anlatmaya çalışıyorum. Kullananlar ve sorun yaşamayanlar var elbette ama sorun yaşayanlarda var, siz de sorun yaşayan kesimde olabilirsiniz diye bu tür ürünleri önermiyorum.
Aslında bir pc almşıtım 2.el adamda bu ssdyi hediye etti takmakla takmamak arasında kararsız kaldım.

JD ve Adata ssdlerin kronik sorunları var. Yanlış hatırlamıyorsam Kingston ve Toshiba xioxia'nin da sorunları var di. Ama hediyeyse al kullan.

Alınmaz sorunlu wd blue veya wd green al

Geri