Bunu Al .1k civarına brown switch full klavye sizce nasıl alınır mı
hocam mümkünse tam klavye istiyorum, hp omen encoder var brown switch o alınır mı 2k civarıBunu Al .
![]()
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
Reis bunun tkl si varmı merak ediyorumdaBunu Al .
![]()
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
O Kadar Verilmez Ona .hp omen encoder
TKL Numpadsiz Olmuyormuydu ?Reis bunun tkl si varmı merak ediyorumda
evet bunun bir büyüğü %70 klavye bu senin gönderdiğin klavye %60O Kadar Verilmez Ona .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TKL Numpadsiz Olmuyormuydu ?
Öyle İse Zaten TKL'dir![]()
Bakmak Lazım .kral brown switch full uzun gidecek önerin var mı?
%60 Daha İyi Değil Mi ?evet bunun bir büyüğü %70 klavye bu senin gönderdiğin klavye %60
ben f tuşlarını ve del home tuşlarını seviyorum sadece numpadi gereksiz geliyor o yüzden %60 da bunlar olmadığı için hoşuma gitmiyor biliyorum kullana biliyoruz fn tuşu ile ama benim hoşuma gitmiyor öyleBakmak Lazım .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%60 Daha İyi Değil Mi ?
Farklı bir şey Atarım .ben f tuşlarını ve del home tuşlarını seviyorum sadece numpadi gereksiz geliyor o yüzden %60 da bunlar olmadığı için hoşuma gitmiyor biliyorum kullana biliyoruz fn tuşu ile ama benim hoşuma gitmiyor öyle
YD Bakarsan Bu İyidir .kral brown switch full uzun gidecek önerin var mı?