Daha önce JD 710 kullandınız mı ?
Şahsen ben uzun süre JD710 kullandım ve dip ses gibi bir problem ile karşılaşmadım.Karşıya ses verme durumu ve ses gidip gelme gibi bir durum olmadı ki bu durumları olsa bile zaten garanti çözer ki sorun yaşayıp garanti ile sorunu çözdürdüğüm üye de var.Mikrofonunun da gayet fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bunun dışında kullandığım kulaklık sayısı ortalama 20-25 yani ben boş sallamıyorum az çok deneyimden yana konuşuyorum.Hiçbir övgü de göremezsin zaten çünkü olanı olmayanı söylerim.
Malzeme kalitesi olarak pedler zaman ile aşınıyor onun dışında kulaklığa kendin deforme vermediğin sürece bir sorun oluşturmaz.
Kullandığımı üstte zaten belirtmiştim.
Ama bir öneri yaparken sadece kendi deneyimlerinize göre konuşmak yanlış olur ki
https://www.sikayetvar.com/james-donkey burada girip CTRL + F kombinasyonu ile "710"u aratırsanız zaten ürünün neler olduğu ortaya çıkıyor.
Bunu sadece ben yaşamış olsaydım hak verirdim ama bunu bir sürü kişi yaşıyorsa ve bu üründen memnun değilse siz memnunsunuz diye iyi bir ürün olmuyor ki önerilmesi bile uygun değil bu sorunlardan biri çıkarsa tüm hakareti ve küfürü siz yiyeceksiniz insanları da boş yere uğraştıracaksınız servis ile çünkü bu ürünü alması için arkadaşı siz yönlendirmiş oluyorsunuz.
Ben de fazlasıyla kulaklık deneyimledim ben de boş konuşmuyorum veya sallamıyorum. Ama bende sorun olmayan ve sürüyle insanda sorun olan ürünleri de önermiyorum.
Ekipman önerilerinde kişisel deneyimler hariç diğer insanların deneyimlerinide bir öneri yaparken öneriye katmak gerekir.
Ne kadar deneyimlerine saygı duysam da bir sürü sorun ile karşılaşılan bu ürünü sırf memnun kaldığınız için önermenizi etik bulmuyorum.