Neler Yeni

jamesdonkey 710 mu Gamenote H216d mi

pakeskoff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
pakeskoff
hangisini tercih etmeliyim, gamenote kullanan var mı nasıldır?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
710 çöpünü almayın hiçbir alınabilir yanı yok.

H2016D varken hele hiç alınmaz.

ikisinide deneyen biri olarak konuşuyorum.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
jd alma bence.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
JD 710 kullandım ,Havit markası hakkında da az çok bilgim var (Havit =Gamenote)

Ben şahsen bu ikisi arasından 710'u öneririm ,sebebine gelecek olursak hem USB giriş kullanıyor hem de 7.1 özelliğe sahip.
Jak girişli kulaklıkları genelde önermiyorum oyun amaçlı.

pakeskoff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
pakeskoff
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben şahsen bu ikisi arasından 710'u öneririm ,sebebine gelecek olursak hem USB giriş kullanıyor hem de 7.1 özelliğe sahip.
çok bozuldu diyen var 710a bilmiyorum sıkıntı yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

710 çöpünü almayın hiçbir alınabilir yanı yok.

H2016D varken hele hiç alınmaz.

ikisinide deneyen biri olarak konuşuyorum.
710 ne gibi bir sıkıntı yarattı

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

Açık konuşacağım 710 malzeme kalitesi olarak basar, usb bağlantısı olsa da 7.1 özelliği vasat kullanma daha iyi sonuç veriyor. Dip ses ve ses gidip gelmesinden bahsetmiyorum.

Sırf usb ile bağlanıyor ve vasat 7.1'i var diye jd710 önermek saçma.

Ayrıca https://www.sikayetvar.com/james-donkey şuraya girin ctrl+f kombinasyonuna jd710 yazın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

710 ne gibi bir sıkıntı yarattı
Üstte belirttiğim gibi dip sesi var cızırtısı var ses gidip gelmesi var 7.1'i vasat.

pakeskoff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
pakeskoff
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açık konuşacağım 710 malzeme kalitesi olarak basar, usb bağlantısı olsa da 7.1 özelliği vasat kullanma daha iyi sonuç veriyor. Dip ses ve ses gidip gelmesinden bahsetmiyorum.

Ayrıca https://www.sikayetvar.com/james-donkey şuraya girin ctrl+f kombinasyonuna jd710 yazın.
gamenoteyi daha önce duymadığım için tedirginim o herhangi bir problem çıkattımı ve hala kullanıyor musunuz

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
gamenoteyi daha önce duymadığım için tedirginim o herhangi bir problem çıkattımı ve hala kullanıyor musunuz
Şu anda Ben E900Pro kullanıyorum.

H2016D bir sorun çıkarmaz. Bir çok fps oyunu oynayan arkadaşım aldı gayet memnunlar (JD710 kullanan kişiler de var ve bu ürünün daha iyi olduğunu söylüyorlar.) mikrofonu gayet temiz ses alıyor ses kalitesi de gayet iyi cızırtı dip ses vs yok. Mikrofonunda hafif bir dipses var ama bu discord gibi konuşma alanlarında gelmemekte çok hafif olduğundan dolayı.

@Jackson Teller kullanıyor gayet iyi olduğunu belirtiyor ayrıca sesi de gayet temiz geliyor.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Daha önce JD 710 kullandınız mı ?
Şahsen ben uzun süre JD710 kullandım ve dip ses gibi bir problem ile karşılaşmadım.Karşıya ses verme durumu ve ses gidip gelme gibi bir durum olmadı ki bu durumları olsa bile zaten garanti çözer ki sorun yaşayıp garanti ile sorunu çözdürdüğüm üye de var.Mikrofonunun da gayet fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bunun dışında kullandığım kulaklık sayısı ortalama 20-25 yani ben boş sallamıyorum az çok deneyimden yana konuşuyorum.Hiçbir övgü de göremezsin zaten çünkü olanı olmayanı söylerim.

Malzeme kalitesi olarak pedler zaman ile aşınıyor onun dışında kulaklığa kendin deforme vermediğin sürece bir sorun oluşturmaz.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Daha önce JD 710 kullandınız mı ?
Şahsen ben uzun süre JD710 kullandım ve dip ses gibi bir problem ile karşılaşmadım.Karşıya ses verme durumu ve ses gidip gelme gibi bir durum olmadı ki bu durumları olsa bile zaten garanti çözer ki sorun yaşayıp garanti ile sorunu çözdürdüğüm üye de var.Mikrofonunun da gayet fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim.
Bunun dışında kullandığım kulaklık sayısı ortalama 20-25 yani ben boş sallamıyorum az çok deneyimden yana konuşuyorum.Hiçbir övgü de göremezsin zaten çünkü olanı olmayanı söylerim.

Malzeme kalitesi olarak pedler zaman ile aşınıyor onun dışında kulaklığa kendin deforme vermediğin sürece bir sorun oluşturmaz.
Kullandığımı üstte zaten belirtmiştim.

Ama bir öneri yaparken sadece kendi deneyimlerinize göre konuşmak yanlış olur ki https://www.sikayetvar.com/james-donkey burada girip CTRL + F kombinasyonu ile "710"u aratırsanız zaten ürünün neler olduğu ortaya çıkıyor.

Bunu sadece ben yaşamış olsaydım hak verirdim ama bunu bir sürü kişi yaşıyorsa ve bu üründen memnun değilse siz memnunsunuz diye iyi bir ürün olmuyor ki önerilmesi bile uygun değil bu sorunlardan biri çıkarsa tüm hakareti ve küfürü siz yiyeceksiniz insanları da boş yere uğraştıracaksınız servis ile çünkü bu ürünü alması için arkadaşı siz yönlendirmiş oluyorsunuz.

Ben de fazlasıyla kulaklık deneyimledim ben de boş konuşmuyorum veya sallamıyorum. Ama bende sorun olmayan ve sürüyle insanda sorun olan ürünleri de önermiyorum.

Ekipman önerilerinde kişisel deneyimler hariç diğer insanların deneyimlerinide bir öneri yaparken öneriye katmak gerekir.

Ne kadar deneyimlerine saygı duysam da bir sürü sorun ile karşılaşılan bu ürünü sırf memnun kaldığınız için önermenizi etik bulmuyorum.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
H2016d kullanıyorum bende ikisi arasında kalmıştım. H2016d aldım. 2 haftadır kullanıyorum. Memnunum. Sesi dışarıdan duyuluyor tek eksisi bu. Biraz sesi az geliyor emin değilim. Mikrofonu iyi baya. Genel olarak işimi görüyor. Memnunum uzun vade için aldım.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,049
İsim
göksel yurtcan
ben olsam gamenote alırdım J.D. 7.1 konusunda çok vasat sadece dandik 7.1 için malzeme kalitesinde vaz geçmeyin

Top Bottom