HasanBG 80+ Bronze Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 1,593 Dahası Reaksiyon skoru 859 Konum Okulunda İsim Hasan 17 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 By_raskolnikow yazmış: Tsunami yüzünden 16k kişi blzularak oldu depremde sadece 660 kişi hayatını kaybetti Devamı için tıklayın... hocam benim merak ettiğim 121 bin bina yıkılmış sanırım bu kadar binanın yıkılma sebebi deprem mi yoksa tsunami mi
By_raskolnikow yazmış: Tsunami yüzünden 16k kişi blzularak oldu depremde sadece 660 kişi hayatını kaybetti Devamı için tıklayın... hocam benim merak ettiğim 121 bin bina yıkılmış sanırım bu kadar binanın yıkılma sebebi deprem mi yoksa tsunami mi
By_raskolnikow 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1,145 Dahası Reaksiyon skoru 496 Konum Trabzon/Türkiye İsim Mehmet Ali İlgilendiği Kategoriler Pc Instagram By_raskolnikow Twitter By_raskolnikow Discord By_raskolnikow 18 Şubat 2023 #15 HasanBG yazmış: hocam benim merak ettiğim 121 bin bina yıkılmış sanırım bu kadar binanın yıkılma sebebi deprem mi yoksa tsunami mi Devamı için tıklayın... Deprem diye biliyorum
HasanBG yazmış: hocam benim merak ettiğim 121 bin bina yıkılmış sanırım bu kadar binanın yıkılma sebebi deprem mi yoksa tsunami mi Devamı için tıklayın... Deprem diye biliyorum