Japonyadan Gamepad Alınır mı ?

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    14.8 KB · Hit: 64
  • Hahaha
Reaksiyonlar: akan
Ya orjinali Logicool ise ve bizim ürünler çakmaysa. :D
Gerçeklik payı olmamakla birlikte bazen markalar farklı ülkelerde ve hatta kıtalarda isimlerini değiştirebiliyorlar.

Bizdeki Negro bisküvinin yurt dışında Mola ismiyle satışı gibi. Bu belki marka isimlerinde de değişikliğe gidebilir diye bir düşünceye soktu beni.

• Beğen
Gerçeklik payı olmamakla birlikte bazen markalar farklı ülkelerde ve hatta kıtalarda isimlerini değiştirebiliyorlar.

Bizdeki Negro bisküvinin yurt dışında Mola ismiyle satışı gibi. Bu belki marka isimlerinde de değişikliğe gidebilir diye bir düşünceye soktu beni.
Logitech'in böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum

• Beğen
Alıntıyı görüntüle
WE ARE LOGICOOL G o.O2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

550'ye G703 var, gerçekse yer yerinden oynar.
Bu arada gerçekmiş galiba
Japon pazarında ismi böyle

Gerçekten de öyle
Peki neden böyle bir şey yapmışlar ?

ロジクールパソコンキーボード&マウスコンボ、優れたキーボードとマウスのセット (logicool.co.jp) Logicool Japonya Resmi Websitesi.

Logitech: Kablosuz Mouse, Klavyeler, Kulaklıklar ve Video Konferans Logitech Türkiye Resmi Websitesi.

Büyük ihtimalle benim dediğimmiş :)

Her şey düşünmekle olmuyor maalesef.
Logitech ismini hep logitech olarak kullandığı için dedim
Uk veya Usa'de durum böyle o yüzden

Bu arada gerçekmiş galiba
Japon pazarında ismi böyle

Gerçekten de öyle
Peki neden böyle bir şey yapmışlar ?
Aynı isimde bir şirket Japonya'da yer alıyor olabilir ya da telaffuz sorunu olabilir. Mesela Colgate diş macunu Avrupa'da gerçekten çok tutan bir diş macunu markası. İspanya'da nefret edilen bir ürün nedeni ise İspanyolca "Kendini asmak" anlamına gelmesi.

Bir çok nedeni olabilir. Siz bunlara takılamayın. Ucuza ürün bulursanız direkt alın :) .

Aynı isimde bir şirket Japonya'da yer alıyor olabilir ya da telaffuz sorunu olabilir. Mesela Colgate diş macunu Avrupa'da gerçekten çok tutan bir diş macunu markası. İspanya'da nefret edilen bir ürün nedeni ise İspanyolca "Kendini asmak" anlamına gelmesi.

Bir çok nedeni olabilir. Siz bunlara takılamayın. Ucuza ürün bulursanız direkt alın :) .
Ben çakma bir marka olmasından korkuyorum
Çünkü site tasarımları da aynı değil

Siz endişe ede durun. Ben G29 + shifter'ı 3 Bin TL'ye buldum. Bilin bakalım hagi marka? Logicool elbette 😄

Belki alırım bir ara. Önce bilgisayar elbette :cautious:
Vallahi herhangi bir sıkıntı olursa o zaman napacağız
Atıyorum bozuk çıktı , ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,705
Üyeler
189,910
Son üye
tayfun26
Geri