akan
80+ Bronze
Ya orjinali Logicool ise ve bizim ürünler çakmaysa.Oh no , güzel yedik meselayı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazon nasıl çakma ürün satıyor ?
Ya orjinali Logicool ise ve bizim ürünler çakmaysa.Oh no , güzel yedik meselayı
Amazon nasıl çakma ürün satıyor ?
Ya orjinali Logicool ise ve bizim ürünler çakmaysa.
Gerçeklik payı olmamakla birlikte bazen markalar farklı ülkelerde ve hatta kıtalarda isimlerini değiştirebiliyorlar.Ya orjinali Logicool ise ve bizim ürünler çakmaysa.
Logitech'in böyle bir şey yapacağını düşünmüyorumGerçeklik payı olmamakla birlikte bazen markalar farklı ülkelerde ve hatta kıtalarda isimlerini değiştirebiliyorlar.
Bizdeki Negro bisküvinin yurt dışında Mola ismiyle satışı gibi. Bu belki marka isimlerinde de değişikliğe gidebilir diye bir düşünceye soktu beni.
ロジクールパソコンキーボード&マウスコンボ、優れたキーボードとマウスのセット (logicool.co.jp) Logicool Japonya Resmi Websitesi.Logitech'in böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
Bu arada gerçekmiş galibaAlıntıyı görüntüle
WE ARE LOGICOOL G
550'ye G703 var, gerçekse yer yerinden oynar.
Gerçekten de öyleロジクールパソコンキーボード&マウスコンボ、優れたキーボードとマウスのセット (logicool.co.jp) Logicool Japonya Resmi Websitesi.
Logitech: Kablosuz Mouse, Klavyeler, Kulaklıklar ve Video Konferans Logitech türkiye Resmi Websitesi.
Büyük ihtimalle benim dediğimmiş
Logitech ismini hep logitech olarak kullandığı için dedimロジクールパソコンキーボード&マウスコンボ、優れたキーボードとマウスのセット (logicool.co.jp) Logicool Japonya Resmi Websitesi.
Logitech: Kablosuz Mouse, Klavyeler, Kulaklıklar ve Video Konferans Logitech Türkiye Resmi Websitesi.
Büyük ihtimalle benim dediğimmiş
Her şey düşünmekle olmuyor maalesef.
Aynı isimde bir şirket Japonya'da yer alıyor olabilir ya da telaffuz sorunu olabilir. Mesela Colgate diş macunu Avrupa'da gerçekten çok tutan bir diş macunu markası. İspanya'da nefret edilen bir ürün nedeni ise İspanyolca "Kendini asmak" anlamına gelmesi.Bu arada gerçekmiş galiba
Japon pazarında ismi böyle
Gerçekten de öyle
Peki neden böyle bir şey yapmışlar ?
Ben çakma bir marka olmasından korkuyorumAynı isimde bir şirket Japonya'da yer alıyor olabilir ya da telaffuz sorunu olabilir. Mesela Colgate diş macunu Avrupa'da gerçekten çok tutan bir diş macunu markası. İspanya'da nefret edilen bir ürün nedeni ise İspanyolca "Kendini asmak" anlamına gelmesi.
Bir çok nedeni olabilir. Siz bunlara takılamayın. Ucuza ürün bulursanız direkt alın .
Siz endişe ede durun. Ben G29 + shifter'ı 3 Bin TL'ye buldum. Bilin bakalım hagi marka? Logicool elbetteBen çakma bir marka olmasından korkuyorum
Çünkü site tasarımları da aynı değil
Vallahi herhangi bir sıkıntı olursa o zaman napacağızSiz endişe ede durun. Ben G29 + shifter'ı 3 Bin TL'ye buldum. Bilin bakalım hagi marka? Logicool elbette
Belki alırım bir ara. Önce bilgisayar elbette
Bu konuda muhatabın direkt Amazon Japonya olur. Bu konuda ben yardımcı olamam maalesef.Vallahi herhangi bir sıkıntı olursa o zaman napacağız
Atıyorum bozuk çıktı , ne gibi işlemler yapmamız gerekiyor ?
İşte orda işler biraz sıkıntıya girebilir işteBu konuda muhatabın direkt Amazon Japonya olur. Bu konuda ben yardımcı olamam maalesef.