Voltaj ve priz açısından sıkıntı olmaz. En fazla dönüştürücü kullanırsın. Sıkıntı olacak tek kısmı garanti. O yüzden alırken sağlamlığından emin ol.Selamlar, haftaya Japonya'da olacağım. Oradan Playstation 5 Slim almayı düşünüyorum. Voltaj ve priz açısından problem olur mu? Ayrıca önerdiğiniz bir teknoloji marketi vs var mı?
Sağlamlığından nasıl emin olabilirim? Kapalı kutu getirip Tr'de açmayı düşünüyordum.Voltaj ve priz açısından sıkıntı olmaz. En fazla dönüştürücü kullanırsın. Sıkıntı olacak tek kısmı garanti. O yüzden alırken sağlamlığından emin ol.
Emin misin bundan?Kapalı kutu getirirsen vergi falan alabilirler. Mecburen kutusunu açıcan zaten.
Yanlış bilgi. 1 adet kapalı kutu getirirsen vergi almazlar.Kapalı kutu getirirsen vergi falan alabilirler. Mecburen kutusunu açıcan zaten.
Genelde öyle getiriyor tanıdıklarım.Yanlış bilgi. 1 adet kapalı kutu getirirsen vergi almazlar.
Öyle getirenlerden vergi mi alıyorlar?Genelde öyle getiriyor tanıdıklarım.
Laptop, telefon vs. kutulu olunca ben sıkıntı oluyor diye biliyorum. Forumda İstanbul havalimanında çalışan gümrükçü bir arkadaş vardı. Sormak lazım.Öyle getirenlerden vergi mi alıyorlar?
Elden ele ulaştıralımLaptop, telefon vs. kutulu olunca ben sıkıntı oluyor diye biliyorum. Forumda İstanbul havalimanında çalışan gümrükçü bir arkadaş vardı. Sormak lazım.
Gümrükçü değilim ama IST Airport'ta çalıştığım doğrudur.Buldum arkadaşı. Taaaa 2021'de konuşmuşuz. @SorryImSoBussy