Neler Yeni

Java Türkçe Eğitim Seti + Döküman Arşivi

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Bu konumda sizlere forumumuzun en büyük eksikliklerinden biri olan "Java Eğitim Seti" paylaşacağım.Bu eğitim setiyle java programlama dilinde çok yol alabilirsiniz.Bu seti örneklerin ve konu anlatımlı dökümanların olduğu bir arşivle de destekledim.
Umarım işinize yarar. İyi Programlamalar :)

Görsel Eğitim Seti ;

Java Döküman Arşivi ;

**DİKKAT**

Setin lisans işlermeri için internet bağlantınzı kesin ve telefonla aktifleştirme seçeneğini seçin.Gelen seri numarası boşluklarına rastgele birşeyler sallayın.

Son düzenleme:

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Erkan Yumuk
Merhaba! Dostum..

Aslın'da Açılıyor Dostum ' Güvenlık Ve Vüris ' Girilmesin Diye Telefon Ve Bilgisayarlara Kilit Vurdum.. Yanı Birtek '' VPN '' Üzeri İle Giriş Sağlaya Bilirsin.. '' Yorum İçin Teşekkür Ederim.. ''

SAYGILARIMLA..

İYİ FORUMLAR DİLERİM..

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
@Erkan Yumuk
Merhaba! Dostum..

Aslın'da Açılıyor Dostum ' Güvenlık Ve Vüris ' Girilmesin Diye Telefon Ve Bilgisayarlara Kilit Vurdum.. Yanı Birtek '' VPN '' Üzeri İle Giriş Sağlaya Bilirsin.. '' Yorum İçin Teşekkür Ederim.. ''

SAYGILARIMLA..

İYİ FORUMLAR DİLERİM..
dostum https://www.motionpictures.org/watch-it-legally/ böyle bir site açılıyor ne kadar tıklarsam tıklayim benim ihtiyacım kalmadı gerçi java ya başlamanın iyibrişey olduğunu düşünüp ders aldım ama ihtiyacı olanlar için böyle bir hata verdiğini de bildiriyim vpn ile deigirş yaptım hala aynı hata

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom