Neler Yeni

Jetklik İade ve Değişim Politikası

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
Arctis Nova 7 kullanıyorum ve 1 aydır mikrofon tuşunda temassızlık var eski Arctis kullananlar bilir. Bastıktan sonra kendisi 3-4 tane daha basıyor. Bu kulaklığı arkadaşımdan aldım ve aramız hiç iyi değil fatura onun üstüne. Kulaklığı garantiye yollasam aynısı ile değişim olur mu velevki olmadı para iadesi kime yapılır. Bu konularda hiç bilgim yok lütfen geçmiş tecrübelerinizi yazmaktan çekinmeyin iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arctis Nova 7 kullanıyorum ve 1 aydır mikrofon tuşunda temassızlık var eski Arctis kullananlar bilir. Bastıktan sonra kendisi 3-4 tane daha basıyor. Bu kulaklığı arkadaşımdan aldım ve aramız hiç iyi değil fatura onun üstüne. Kulaklığı garantiye yollasam aynısı ile değişim olur mu velevki olmadı para iadesi kime yapılır. Bu konularda hiç bilgim yok lütfen geçmiş tecrübelerinizi yazmaktan çekinmeyin iyi günler.
Help Help

Son düzenleme:

Arda_07

80+ Bronze
hadi bi cevap vereyim, steelseries'e mail at s/n ile yardımcı olurlar sana

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hadi bi cevap vereyim, steelseries'e mail at s/n ile yardımcı olurlar sana
Sağol antalyalım mail attım ama dönüş yok biraz araştırdım ss tr ürünlerine karışmıyormuş despec ilgileniyormuş diye okudum.Cevap bekliyoruz.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti firması kim ise onlar ile iletişime geçiceksin satıcı ile değil.
Despec garanti firması ama sıkıntı olan konu faturanın benim adıma olmaması bazen elimizde aynı ürün yok diyip para iadesi yapıyorlarmış bazende değişim.

yeni böyle olmuş o zaman, daha önce yenisini yolluyorlardı
Son 1 yıldır işleyiş bu şekildeymiş.Sadece logitech evrensel çalışıyormuş.

Bilal539

80+ Silver
Despec garanti firması ama sıkıntı olan konu faturanın benim adıma olmaması bazen elimizde aynı ürün yok diyip para iadesi yapıyorlarmış bazende değişim.
o zaman fatura sahibine ulaşman lazım değişim neysede para iadesi yapmaz jetkolik sana sadece fatura sahibine yapar.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX

Help Help
gar anti iade veyea değişim belgesi veriyor garantiye yolla sal değişim belgesini değişim yap

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer

Help Help
Para iadesi olursa, ürünün satın alındığı karta, değişim olursa kendi adresine ürün gönderimi yapılır.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
457
İsim
XXXX
Sağol antalyalım mail attım ama dönüş yok biraz araştırdım ss tr ürünlerine karışmıyormuş despec ilgileniyormuş diye okudum.Cevap bekliyoruz.
despec ve teklos ilgileniyor

konudan bağımsız ama bende san abi soru sorim nova serisi nasıl şuande artic 7 kulanıyorum novcaya geçmelimiyim

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
despec ve teklos ilgileniyor

konudan bağımsız ama bende san abi soru sorim nova serisi nasıl şuande artic 7 kulanıyorum novcaya geçmelimiyim
Arada ciddi fiyat farkı var ama performans konusunda o kadar olacağını sanmıyorum.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Murat Aslan
o zaman fatura sahibine ulaşman lazım değişim neysede para iadesi yapmaz jetkolik sana sadece fatura sahibine yapar.
Para iadesi olursa, ürünün satın alındığı karta, değişim olursa kendi adresine ürün gönderimi yapılır.
Peki ürünü garantiye verirken ya değişim ya da cihazımı geri verin para iadesi istemiyorum deme şansım yok değil mi.

nova 7 için değil genel olarak nova güzelmi değermi değiştirmeye
Nova pro alırsan değe.Nova 7 alırsanda olur.Arctis 9 dan geçtim ben 9 biraz daha konforluydu harici nova serisi her türlü önde.Zaten arctis 9 ile nova 7 aynı klasman sadece isim değişikliğine gidildi.

Top Bottom