Jitter click nasıl yapılır

oxyfire

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
27
yaklaşık 3-4 gündür jitter click yapmaya çalışıyorum.kolumu titretme kısmını tam çözemedim.yardımcı olabilicek varsa sevinirim

When you jitter-click, your hand is basically vibrating, but hard enough to click the mouse . You want your finger to touch the left click button, but your wrist to be lifted off of the mouse slightly. It cannot be in a relaxed position. Make sure to take breaks often. Make sure to get your best clicker counter score (CPS - Click Per Second). According to our big data, the average CPS is 6.51, and the world record was said to 14.1 according to Google.Jitter requires tensing your forearm and gives you less wrist movement when aiming. Also relearning aim with jitter takes a lot longer than butterfly clicking, and drag clicking you barely even have to adjust your aim.

yaklaşık 3-4 gündür jitter click yapmaya çalışıyorum.kolumu titretme kısmını tam çözemedim.yardımcı olabilicek varsa sevinirim
Youtubede tonla video var dostum,eğer mousenin tıklama yeri biraz büyükse jitter yerine butterfly öneririm.Rampage smx r22 mouse ile jitter 14cps yaparken butterfly ile 22-23 yapıyordum. (Makro uyarısı veriyordu o yüzden kullanmak biraz alışma istiyordu)

Geri