Huano klonu falan çıkmasın xd şahsen yaparlarhatamı düzelteyim üzerinde huano yazıyor ama ben bildiğimiz huano olduğuna inanmıyorum heleleki bu parayı imkanı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
üzerinde huano yazıyor ama kalitenin huanoyla alakası yok
muhtemelen öyle bir şeyHuano klonu falan çıkmasın xd şahsen yaparlar
alınır güzel dalgabu amazonda prime ı alınca yurt dışı kargo bedava oluyormu
https://www.n11.com/urun/sarftech-t...kablolu-oyuncu-klavye-37347668?magaza=silabor @Eren Güven @M-Q^GÖKTÜRK t60 yön tuşlarıda var 470 TL alınır mı? uzun süre dayanırmı
inşallah vardır yön tuşu sadece siyah renginde var gözüküyor çünkü elime ulastıgında olsunda mağazaya sorarım bialınır güzel dalga
hocam bunlarda ne marka switch var acaba bilginiz varmı ne kadar dayanıralınır güzel dalga
bilmiyorum ama jixian yada outemu vardır muhtelen ama pcbleri daha liteli oluyor kalitesi güzel bu modelinşallah vardır yön tuşu sadece siyah renginde var gözüküyor çünkü elime ulastıgında olsunda mağazaya sorarım bi
hocam bunlarda ne marka switch var acaba bilginiz varmı ne kadar dayanır
tamamdır mağazaya soru sordum yön tuşları varsa alıcam teşekkürlerbilmiyorum ama jixian yada outemu vardır muhtelen ama pcbleri daha liteli oluyor kalitesi güzel bu model
yön tuşalını fn kombinasyonu ile yapabiliyorsunu normaldede hocamtamamdır mağazaya soru sordum yön tuşları varsa alıcam teşekkürler
hocam bişey sorucam bu yön tuşlarında CTRTL ALT Gibi tuşlar yazıyor mesela oyunlarda yön tuşu gerekti karışmasın Yön tuşlarınımı algılar ctrl filanmı baktımda FN+right Shift basman gerekiyor. gerekiyormuşyön tuşalını fn kombinasyonu ile yapabiliyorsunu normaldede hocam
sadece fn tuşuna basarak yön tuşlarına bastığınızda yön tuşlarını algılıyor diye biliyorum hocamhocam bişey sorucam bu yön tuşlarında CTRTL ALT Gibi tuşlar yazıyor mesela oyunlarda yön tuşu gerekti karışmasın Yön tuşlarınımı algılar ctrl filanmı baktımda FN+right Shift basman gerekiyor. gerekiyormuş
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHYR9Y9B/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 bunu sipariş ettim ekstra tuşla aktif etmeye gerek yok demi hocam direk kendisinde var yön tuşları gördüğüme göresadece fn tuşuna basarak yön tuşlarına bastığınızda yön tuşlarını algılıyor diye biliyorum hocam