Neler Yeni

Joker vs Burry Soprano

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Yapılan şarkılarda önde olan taraf kimdi sizce ?

efay144

80+ Silver
Bu sorumu tabii ki Burry şaka şaka tabikide jooookzillllaaaa adam muhteşem hele son parçası 1 saat bekledim beklediğime değdi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Soprano'nun Re Dislerini zayıp buldum. Joker'in bu konuda kült bir yeteneği var. Joker nefes aldırmaz gelecek re-dissleri beklemek lazım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,321
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Soprano cevap verirse görücez cevabı. Şuan bi joker bi soprano diye gidiyorum ben. Çok iyi şarkılar çıkıyor. Hele doktordaki göndermelerden sonra jokerin cevap vermeyeceğini bile düşünmüştüm.

efay144

80+ Silver
Soprano cevap verirse görücez cevabı. Şuan bi joker bi soprano diye gidiyorum ben. Çok iyi şarkılar çıkıyor. Hele doktordaki göndermelerden sonra jokerin cevap vermeyeceğini bile düşünmüştüm.
Öyle bir durum olsaydı zaten Joker kendine yazık ederdi ki bu adam onca yıl herkesle dissleşmiş ergenlerin okulda kadın diye açtığı şarkıyı dinleyip hava atarak dinledikleri mc den mi korkacak.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Yeni, konuşmaya bile gerek yok. Joker zaten bu garip bir durum da değil Joker'in Rapini iyi bilmek lazım adam kelimelerle dans eder

Indominus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer Burak Sezen
Yapılan şarkılarda önde olan taraf kimdi sizce ?
burry'nin ilk diss girişimi güzeldi bence ama 2.parçayı ben zayıf buldum özellikle baybaydan sonra joker inanılmaz öne geçti bence re diss gelmezse yeni nesil rap yapanlara da güzel bir cesaret örneği oldu burry

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Joker bence.