Kral sen dinliyor muydun yavSoprano'nun Re Dislerini zayıp buldum. Joker'in bu konuda kült bir yeteneği var. Joker nefes aldırmaz gelecek re-dissleri beklemek lazım
Soprano şarkısında dedi bu son dedi noktayı Joker koydu.Soprano'nun Re Dislerini zayıp buldum. Joker'in bu konuda kült bir yeteneği var. Joker nefes aldırmaz gelecek re-dissleri beklemek lazım
Öyle bir durum olsaydı zaten Joker kendine yazık ederdi ki bu adam onca yıl herkesle dissleşmiş ergenlerin okulda kadın diye açtığı şarkıyı dinleyip hava atarak dinledikleri mc den mi korkacak.Soprano cevap verirse görücez cevabı. Şuan bi joker bi soprano diye gidiyorum ben. Çok iyi şarkılar çıkıyor. Hele doktordaki göndermelerden sonra jokerin cevap vermeyeceğini bile düşünmüştüm.
burry'nin ilk diss girişimi güzeldi bence ama 2.parçayı ben zayıf buldum özellikle baybaydan sonra joker inanılmaz öne geçti bence re diss gelmezse yeni nesil rap yapanlara da güzel bir cesaret örneği oldu burryYapılan şarkılarda önde olan taraf kimdi sizce ?
Ya zaten öyle jokeri cidden severim keşke freestyle 2 yi görebilsek gene Ankarada bilet alıp giderim.Yeni, konuşmaya bile gerek yok. Joker zaten bu garip bir durum da değil Joker'in Rapini iyi bilmek lazım adam kelimelerle dans eder