Gta vice Cezalı 80+ Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 137 Reaksiyon skoru 45 8 Temmuz 2020 #1 Ben jpg resimi png ye çevirdim ama arkası beyaz oluyor hep şeffaf değil gogleden bulduğum bir fotoğraf ta arkası şeffaf oluyor böyle nasıl yapılır
Ben jpg resimi png ye çevirdim ama arkası beyaz oluyor hep şeffaf değil gogleden bulduğum bir fotoğraf ta arkası şeffaf oluyor böyle nasıl yapılır
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,077 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 17,109 10 Temmuz 2020 #2 Gta vice yazmış: Ben jpg resimi png ye çevirdim ama arkası beyaz oluyor hep şeffaf değil gogleden bulduğum bir fotoğraf ta arkası şeffaf oluyor böyle nasıl yapılır Devamı için tıklayın... O arkası olmayan PNG indirdiğin fotoğraflar Photoshop da önceden arkası temizlenmiş fotoğraflar. Yani yazılımsal olarak PNG ye çevirince arkası yok olmaz.
Gta vice yazmış: Ben jpg resimi png ye çevirdim ama arkası beyaz oluyor hep şeffaf değil gogleden bulduğum bir fotoğraf ta arkası şeffaf oluyor böyle nasıl yapılır Devamı için tıklayın... O arkası olmayan PNG indirdiğin fotoğraflar Photoshop da önceden arkası temizlenmiş fotoğraflar. Yani yazılımsal olarak PNG ye çevirince arkası yok olmaz.
Mergen 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,153 Reaksiyon skoru 820 10 Temmuz 2020 #3 Ancak Photoshopdan arkasını temizleyebilirsin.
MekanikKlavyelerÇokMüQ 80+ Bronze Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 517 Reaksiyon skoru 243 10 Temmuz 2020 #4 Gidiyorsun Photoshop'a arkasını bir güzel temizliyorsun sonra PNG diye kaydediyorsun işi bitiriyorsun.
Gidiyorsun Photoshop'a arkasını bir güzel temizliyorsun sonra PNG diye kaydediyorsun işi bitiriyorsun.
kokusuzkolonya Cezalı 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 115 Reaksiyon skoru 76 10 Temmuz 2020 #5 https://www.remove.bg/ al uğraşmak istemiyorsan.