Arkadaşlar 3070 alicam ve hiç bir yerde düzgün fiyata yok ama bu sitede buldum.Bu güvenilir mi bir bilginiz var mi?
Evet biz güvenilirizArkadaşlar 3070 alicam ve hiç bir yerde düzgün fiyata yok ama bu sitede buldum.Bu güvenilir mi bir bilginiz var mi?
Size de cazip bir teklif sunmak isterdik ancak bu üründe Ülkenin en iyi fiyatını sunuyoruz ve çok yeni bir model üründen bahsediyoruz. Mahalle bilgisayarcısı diye küçümsemeyin lütfenBen 13900K alacaktım güvenemedim. Biraz daha verip daha bilindik yerden almak daha mantıklı.
fiyatlar hemen hemen aynı o kadarda ovunmeyinSize de cazip bir teklif sunmak isterdik ancak bu üründe Ülkenin en iyi fiyatını sunuyoruz ve çok yeni bir model üründen bahsediyoruz. Mahalle bilgisayarcısı diye küçümsemeyin lütfen
13900K için de DAF13900K (Donanımarşivi özel olsun bu ) Promo kodu sisteme ekledik.
Hemen hemen aynı diye belirttiğiniz rakam Yaklaşık 1000 TL dir. Bir işlemcide 1000 TL iyi para olsa gerekfiyatlar hemen hemen aynı o kadarda ovunmeyin
sadece onun için mi?Hemen hemen aynı diye belirttiğiniz rakam Yaklaşık 1000 TL dir. Bir işlemcide 1000 TL iyi para olsa gerek
bana özel R5 5600 işlemci ve B550 anakartı 1000 TL indirim kodu ile satarmısınız ?Hemen hemen aynı diye belirttiğiniz rakam Yaklaşık 1000 TL dir. Bir işlemcide 1000 TL iyi para olsa gerek
Hemen hemen aynı diye belirttiğiniz rakam Yaklaşık 1000 TL dir. Bir işlemcide 1000 TL iyi para olsa gerek
Evet sadece bu ürün ve üyenin mesajı içindir.Ben 13900K alacaktım güvenemedim. Biraz daha verip daha bilindik yerden almak daha mantıklı.