Junkware Removal Tool Kullanım Yönergesi

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Reaksiyon skoru
14,153
jrt%20-%20cmd.png

Merhaba,

Tanıtım :

Junkware Removal Tool toolbarları,potansiyel olarak istenmeyen yazılımları ve reklam yazılım virüslerini temizleyen bir araçtır.

Junkware Removal Tool'un kaldırabildiği program türleri.

• Ask Toolbar
  • Babylon
  • Browser Manager
  • Claro / iSearch
  • Conduit
  • Coupon Printer for Windows
  • Crossrider
  • Facemoods / Funmoods
  • iLivid
  • IncrediBar
  • MyWebSearch
  • Searchqu
  • Web Assistant
NOT : Junkware Removal Tool'un güncelleştirmeleri 2017'de bitmiştir onun yerine AdwCleaner yazılımını kullanınız.

İndirmek İçin : Download Junkware Removal Tool

Son düzenleme:
Böyle bilgilendirici konulara kimse bir şey yazmıyor boş boş konulara yazıyor millet. :ROFLMAO:

Merhaba,

jrt%20-%20cmd.png

Junkware Removal Tool toolbarları,potansiyel olarak istenmeyen yazılımları ve reklam yazılım virüslerini temizleyen bir araçtır.

Junkware Removal Tool'un kaldırabildiği program türleri.

• Ask Toolbar
  • Babylon
  • Browser Manager
  • Claro / iSearch
  • Conduit
  • Coupon Printer for Windows
  • Crossrider
  • Facemoods / Funmoods
  • iLivid
  • IncrediBar
  • MyWebSearch
  • Searchqu
  • Web Assistant
NOT: Junkware Removal Tool'un güncelleştirmeleri 2017'de bitmiştir onun yerine AdwCleaner yazılımını kullanınız.

İNDİRME LİNKİ

B9yle uygulamalarin neden desteklerini kesiyorlar anlamiyorum

B9yle uygulamalarin neden desteklerini kesiyorlar anlamiyorum
Sebebi belli, bir sürü uygulamayla uğraşmak istemiyorlar. Önceden de MalwareBytes anti-ransomware vardı, ama MalwareBytes şirketi ransomware korumasını anti-malware'a geçirdi ve anti-ransomware programından desteği çektiler. Junkware Removal Tool'da da toolbar temizleme özelliğini falan AdwCleaner'a aktardılar ve JRT'yi rafa kaldırdılar.

Sebebi belli, bir sürü uygulamayla uğraşmak istemiyorlar. Önceden de MalwareBytes anti-ransomware vardı, ama MalwareBytes şirketi ransomware korumasını anti-malware'a geçirdi ve anti-ransomware programından desteği çektiler. Junkware Removal Tool'da da toolbar temizleme özelliğini falan AdwCleaner'a aktardılar ve JRT'yi rafa kaldırdılar.
İndirmeme gerek var mı? AdwClener var çünkü

Geri