Just Cause 3 nasıl bir oyundur ?

ElyyaK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
372
Just Cause 3 nasıl bir oyundur ? indirmeyi düşünüyorumda oyunu anlamadım anlatırmısınız

O la la diyerek yer bitirirsin güze oyun yani kanımca.

4 oyuna göre iyidir epic game de indirimde 13 TL falandı
steam 7 lıraya aldım paketlerıyle bırlıkte ama oyun bılmıyorum sararmı sarmazmı oyuzden karar vermelıyım tam anlamadım oyun mekaniğini amacını fln detaylı anlatırmısınız ?

Oyunda bölgeler var baya büyük mapi var sizde oyundaki o bölgeleri ele geçirmeye çalılıyorsunuz karakterinizin uçma hook atma gibi yetenekleri var ilerledikçe yeni yeteneklerde açabiliyosunuz tüm bölgeleri ele geçirdiğiniz zaman oyun bitiyor ben 40 saat oynadım hep aynı şeyleri yapmak sıktığı için günde 1-2 saat oynuyordum ama indirimli ise kaçırma derim

steam 7 lıraya aldım paketlerıyle bırlıkte ama oyun bılmıyorum sararmı sarmazmı oyuzden karar vermelıyım tam anlamadım oyun mekaniğini amacını fln detaylı anlatırmısınız ?
Pardon 3 oyun değil 4 oyun epicde indirimli 13 tl oyunun hızlı bir akışı var serinin en iyi oyunu

Just Cause serisi aksiyonu seven ,patlamalı, uçmalı,kaçmalı bir oyun serisidir.

Hikayeleri çok zayıf olduğundan mütevellit hikaye isteyenler için iyi bir seçenek değildir hatta forumlarda "oyunu yabancı bir dil ile oynasanız bir şey kaybetmezsiniz" diye yorumlar bile yapılmıştır.

Mekanikleri çok keyiflidir,tam bir stress atma oyunudur ,fiyatı da pek uygundur.Herkesin Steam kütüphanesinde bulunması gereken bir seridir diye düşünüyorum.

Kısacası güzel oyun :)

Hocam her şeyden önce 4. oyununa göre bence daha iyi bir oyundur, 4. oyununun mekanikleri daha karışık geliyor ancak Just cause serisi olarak bence mekanikleri en basit ve oynanışı en iyi olan oyun 3. oyunudur. Oyunda görevlerin yanı sıra kendi "Stunt"larınızı yapıp boş vakit geçirebileceğiniz en iyi oyunlardan biri olabilir.

Kesinlikle parasının hakkını veren pişman etmeyen bir oyun hocam tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,426
Üyeler
189,083
Son üye
fractalboy
Geri