Just Cause 3'e başlayacağım

TonFalcon

80+
Reaksiyon skoru
8
Gençler Just Cause 3'e başlayacağım ancak merak ettiğim bir şey var. Ben önceki oyunlarını oynamadım serinin. Ana hikaye hakkında pek bir bildiğim olduğu da söylenemez dolayısıyla. Ben bu halde oyuna başlasam ana hikayeyi anlar mıyım yoksa illaki önceki oyunlarda neler yaşandığını bilmem mi lazım. Eğer lazımsa oyunu bilen biri bana özetleyebilir mi?

Gençler Just Cause 3'e başlayacağım ancak merak ettiğim bir şey var. Ben önceki oyunlarını oynamadım serinin. Ana hikaye hakkında pek bir bildiğim olduğu da söylenemez dolayısıyla. Ben bu halde oyuna başlasam ana hikayeyi anlar mıyım yoksa illaki önceki oyunlarda neler yaşandığını bilmem mi lazım. Eğer lazımsa oyunu bilen biri bana özetleyebilir mi?
Oyun hikaye konusunda öne çıkan bir oyun değil zaten. Amaç oyun motorunu istediğiniz gibi kullanmak. Önemli değil ynai.

hikaye öenmli değil.

Oyunun 2.ciside çok güzel oynamanızı tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri