wpa_supplicant
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 22
iz*one, blackpink.
Öyle düşünmenle saygı duymamak arasındaki alaka ne? Bana da kötü geliyor, insanlar nasıl dinliyor bunu diye düşünmüyor değilim fakat bu saygı duymam gerektiği gerçeğini çürütmüyor.Fikirlere saygı duyarım, ama buna nedense duyamıyorum. İnsanlar bunu nasıl dinliyor onu bile anlamıyorum.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii, bana müziği de güzel gelmiyor.Aynen adam kıllı diye nasıl linçliyorlar ama müzikleri gayet güzel.
Bilmem, çevreye zararı olanlarda var, olmayanlarda, kendi hallerinde takılıyorlar işte çoğu yerde ***** abuk sabuk hareketler yaptıklarında böyle insanlarla aynı yerlerde olduğum içinde nefret ediyorumÖyle düşünmenle saygı duymamak arasındaki alaka ne? Bana da kötü geliyor, insanlar nasıl dinliyor bunu diye düşünmüyor değilim fakat bu saygı duymam gerektiği gerçeğini çürütmüyor.
Saçma sapan hareketler yapan insanlar sadece K-POP dinleyenler değil zaten. Böyle hareketler yapan her türden insan var ki zaten bu ayrı bir mesele. Bunlarla alakalı değil bahsettiğim şey.Bilmem, çevreye zararı olanlarda var, olmayanlarda, kendi hallerinde takılıyorlar işte çoğu yerde ***** abuk sabuk hareketler yaptıklarında böyle insanlarla aynı yerlerde olduğum içinde nefret ediyorum
Metalciler öyle değil ama :d
Ona bir şey diyemem.Saçma sapan hareketler yapan insanlar sadece K-POP dinleyenler değil zaten. Böyle hareketler yapan her türden insan var ki zaten bu ayrı bir mesele. Bunlarla alakalı değil bahsettiğim şey.
Normal zevk için KPOP dinleyen insana niye saygı duymayasın ki? O da ondan zevk alıyor belli ki.