Neler Yeni

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

aldisefa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Sefa
Önce 4-5 tane kuru kayısı yiyosun sonra üstüne 1 tatlı kaşığı zeytinyağı içiyorsun onun da üstüne ılık su içiyorsun 1 bardak.

Gif Man

80+ Gold
Kabızlığın Çözümü İshal Bence :D

Reindi

80+ Silver
Sıvı şeyler tüket bide asitli
bi sponsor olda altunzadeye gidelim szymanski bey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabızlığın Çözümü İshal Bence :D
ishalim yeni geçti normalde hiç kabız olan biri değilim hep normaldir ama kolonoskopi için bir ilaç veriyolar fare zehri gibi tadı var aynı o bağıraskta iyi kötü ne varsa boşalttırıyor iyi bakterilerde gidince kabızlık oluyor herkeste var bu durum

Lifli yemekler. Bezelye, nohut, barbunya gibi. Bol su içmen gerekir.
suyu az içiyordum 2 bardak gibi biraz çoğaltalım

Gif Man

80+ Gold
bi sponsor olda altunzadeye gidelim szymanski bey

ishalim yeni geçti normalde hiç kabız olan biri değilim hep normaldir ama kolonoskopi için bir ilaç veriyolar fare zehri gibi tadı var aynı o bağıraskta iyi kötü ne varsa boşalttırıyor iyi bakterilerde gidince kabızlık oluyor herkeste var bu durum

suyu az içiyordum 2 bardak gibi biraz çoğaltalım
Valla Çok Kötü Durum İlaç Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Tedaviye Yanıt Veriyorsa Yapacak bir şey Yok Hocam .

Reindi

80+ Silver
Valla Çok Kötü Durum İlaç Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Tedaviye Yanıt Veriyorsa Yapacak bir şey Yok Hocam .
Allah düşmanıma içirmesin o neydi öyle ya kusacak gibi oldum tuvaleti falanda geçtim zaten lavmanı bir yerlere sokmayıda geçtim o ilacı içmesi beter bir şey ıyyyyyyyyyy X-M DİET miydi neydi ama bağırsaklarımda bakteri üremesi de olabilirdi bağırsaklar boşalınca ne kadar rahatladım

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,524
İsim
Dontaçhi kâfi.
Hastanede Staj yaparken Endoskopi bölümünde de çalışmıştım. Konuyla çok alakası bilgisi olmayan insanlar asitli şeyler önermişler ancak asitli şeyler ishale iyi gelir. Asitli şeyler tüketirseniz muhtemelen daha kötü olacaktır. Yani ek bilgi olarak İshaliniz varken kutu kola veya muz gibi yiyecekler ishalinizi kesecektir.
Zeytinyağı için yarım çay bardağı kadar 4-5 saat sonra tekrardan için. Zeytinyağı en etkili çözümdür Çok katı yiyeceklerden uzak durun daha sulu şeyler tercih edin.

Reindi

80+ Silver
Hastanede Staj yaparken Endoskopi bölümünde de çalışmıştım. Konuyla çok alakası bilgisi olmayan insanlar asitli şeyler önermişler ancak asitli şeyler ishale iyi gelir. Asitli şeyler tüketirseniz muhtemelen daha kötü olacaktır. Yani ek bilgi olarak İshaliniz varken kutu kola veya muz gibi yiyecekler ishalinizi kesecektir.
Zeytinyağı için yarım çay bardağı kadar 4-5 saat sonra tekrardan için. Zeytinyağı en etkili çözümdür Çok katı yiyeceklerden uzak durun daha sulu şeyler tercih edin.
zeytinyağı bildiğimiz doğal olan dimi https://www.hepsiburada.com/komili-yemeklik-riviera-zeytinyagi-2-lt-pm-HB00000RJGP1 bundan

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Koyu granür kahve ve iki dal sigarayın patlatamıyacağı toto yok dostum ne zaman kabız olsam yaparım 5 dkda tuvalette olurum.

oguz13

80+ Bronze
İlaç alacaksın hızlıca geçsin dersen. Git eczaneye durumu anlat ilaç verir.

Bu arada sokmalı felan bu konu gittikçe kötü bir yere gidiyor benden söylemesi:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,761
Üyeler
163,218
Son üye
Harun Tosuntaş
Top Bottom