bi sponsor olda altunzadeye gidelim szymanski beySıvı şeyler tüket bide asitli
ishalim yeni geçti normalde hiç kabız olan biri değilim hep normaldir ama kolonoskopi için bir ilaç veriyolar fare zehri gibi tadı var aynı o bağıraskta iyi kötü ne varsa boşalttırıyor iyi bakterilerde gidince kabızlık oluyor herkeste var bu durumKabızlığın Çözümü İshal Bence
suyu az içiyordum 2 bardak gibi biraz çoğaltalımLifli yemekler. Bezelye, nohut, barbunya gibi. Bol su içmen gerekir.
Valla Çok Kötü Durum İlaç Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Tedaviye Yanıt Veriyorsa Yapacak bir şey Yok Hocam .bi sponsor olda altunzadeye gidelim szymanski bey
Mesaj otomatik birleştirildi:
ishalim yeni geçti normalde hiç kabız olan biri değilim hep normaldir ama kolonoskopi için bir ilaç veriyolar fare zehri gibi tadı var aynı o bağıraskta iyi kötü ne varsa boşalttırıyor iyi bakterilerde gidince kabızlık oluyor herkeste var bu durum
Mesaj otomatik birleştirildi:
suyu az içiyordum 2 bardak gibi biraz çoğaltalım
Allah düşmanıma içirmesin o neydi öyle ya kusacak gibi oldum tuvaleti falanda geçtim zaten lavmanı bir yerlere sokmayıda geçtim o ilacı içmesi beter bir şey ıyyyyyyyyyy X-M DİET miydi neydi ama bağırsaklarımda bakteri üremesi de olabilirdi bağırsaklar boşalınca ne kadar rahatladımValla Çok Kötü Durum İlaç Ne Kadar Kötü Olursa Olsun Tedaviye Yanıt Veriyorsa Yapacak bir şey Yok Hocam .
Daha Kötüdür Emin Ol .lavma
zeytinyağı bildiğimiz doğal olan dimi https://www.hepsiburada.com/komili-yemeklik-riviera-zeytinyagi-2-lt-pm-HB00000RJGP1 bundanHastanede Staj yaparken Endoskopi bölümünde de çalışmıştım. Konuyla çok alakası bilgisi olmayan insanlar asitli şeyler önermişler ancak asitli şeyler ishale iyi gelir. Asitli şeyler tüketirseniz muhtemelen daha kötü olacaktır. Yani ek bilgi olarak İshaliniz varken kutu kola veya muz gibi yiyecekler ishalinizi kesecektir.
Zeytinyağı için yarım çay bardağı kadar 4-5 saat sonra tekrardan için. Zeytinyağı en etkili çözümdür Çok katı yiyeceklerden uzak durun daha sulu şeyler tercih edin.
aynen öyle bildiğimiz doğal hakiki zeytinyağızeytinyağı bildiğimiz doğal olan dimi https://www.hepsiburada.com/komili-yemeklik-riviera-zeytinyagi-2-lt-pm-HB00000RJGP1 bundan