Neler Yeni

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
kolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
Kesin çözüm: aktardan sinemeki al , 1 yemek kaşığı cezveye köy kaynat, sonra altını kapat 4-5 saat dinlendiri , süzgeçten geçir , biraz ısıt içine bal at tadı biraz acı, bu işlemci gece yap mümkünse ertesi gün WC çıkarırız %90 , buna ek olarak , lif li gıdalar tuket, katı gıdaları kesinlikle kullanma ve bol su. Kendim çok yaşıyorum bu uygulamalar düzeltir inşallah

Reindi

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Bunu emanete sokuyorsun :D 5 dk sonra geçiyor en iyi ilaç bu lavman deniyor
gerek yok xD lavman 2 tane yedim kolonoskopi öncesi ağızdan alınan şeyleri tercih ediyorum xD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesin çözüm: aktardan sinemeki al , 1 yemek kaşığı cezveye köy kaynat, sonra altını kapat 4-5 saat dinlendiri , süzgeçten geçir , biraz ısıt içine bal at tadı biraz acı, bu işlemci gece yap mümkünse ertesi gün WC çıkarırız %90 , buna ek olarak , lif li gıdalar tuket, katı gıdaları kesinlikle kullanma ve bol su. Kendim çok yaşıyorum bu uygulamalar düzeltir inşallah
tuvalete gitmede sıkıntı yok sıkıntı az çıkıyor

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
Bu çocuklar için olanı. Lavman derse yetişkinler için olanı verirler.

- Zeytin yağı çeyrek çay bardağı 8 saat arayla dik kafaya lavman benzeri görev görür.
- Duphalac diye bir ilaç var içeriği doğal. Eczanede oluyor onu alıp günde 3 kere 2 ölçek içmelisin o gün evde kalman şart :).
- Ağrı ve hassasiyet varsa bitki çayları iç. Özellikle ıhlamur ve papatya.

Elma falan demişler ama yanlış. Elma kabuğu rahatsızlık verebilir. Ayrıca sıvı beslenirsen 2-3 gün sonra düzelmeler başlar. Ben yakın zamanda bağırsaklardan fena çektim. Duphalac , bitki çayları ve sıvı beslenme iyi geldi.
reis sen anlıyonmu bu işlerden bendede tam tersi haftada 1 2 kere ishal ve gaz oluyor oluyor kan testi sonuçları güzel sorunsuz çıktı dahiliyede stress yapma cart curt dedi bide huzursuz bağırsak sendromumu bu acaba reflüde var gerçi oda yapıyordur dedi probiyotik yazdı ne kullanmalı yada bişey olurmu

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
gerek yok xD lavman 2 tane yedim kolonoskopi öncesi ağızdan alınan şeyleri tercih ediyorum xD

tuvalete gitmede sıkıntı yok sıkıntı az çıkıyor
Düzene girer bunu yaparsan, ayda 2 kere bu bitkiyi tüketmek vücuda çok faydalı, ama fazlası zarar , dediğimi yap bitkiyi al sonra buraya mesaj atarsın:)

Reindi

80+ Silver
kolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsun

kan değerlerin falan mı kötü çıktıda yapma gereği duydular onu merak ettim
yok değil özel ne özel olacak ya dışkıda kana benzer bir şey istemsiz 3-4 ayda 12-13 kilo vermem falan filan doktora gittim oda kolonoskopi yapıcaz dedi bende bişey demedim yaptım ama hazırlık süreci çok zor

asitleri şeyler iç zamanında banada oldu elimle aldım b.ku

özel hapı var toz olarak ayrana döküp içiyon bende kullanmıstım
ilaç yüzüne bu hale geldim ikaç istemiyom

Geçmiş olsun hocam kolonoskopide bi şey çıkmamıştır umarım
endoskoğide safra reflüsü çıktı ne onu bile bilmiyorum randevu aldım doktorun yanına gitcem

kolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsun

kan değerlerin falan mı kötü çıktıda yapma gereği duydular onu merak ettim
kanımda normal çıktı bu arada bir şey yok doktor tedbir amaçlı istiyorum dedi

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Koray Yıldız

Reindi

80+ Silver
ĞÜŞDSGÜĞŞDSGŞĞÜDSÜĞGŞSDĞ

reis sen anlıyonmu bu işlerden bendede tam tersi haftada 1 2 kere ishal ve gaz oluyor oluyor kan testi sonuçları güzel sorunsuz çıktı dahiliyede stress yapma cart curt dedi bide huzursuz bağırsak sendromumu bu acaba reflüde var gerçi oda yapıyordur dedi probiyotik yazdı ne kullanmalı yada bişey olurmu
kardeşim gidiyorsun devlet hastanesine(büyük) randevu alıpta böyle böyle anlatıyorsun doktorların çoğu istiyor zaten kolonoskopi endoskopi tomografi bu 3ünde bir şey çıkmazsa temizsin demektir bende safra reflüsü çıktı ilerki dönemlerde kilo kaybı yapıyormuş ondan verdim heralde ben şimdi o asiti baskılayacak ilaç yazacak bana 1-2 sene sonra kontrole gidicem

bagirsaklarda yararli bakteri kalmamis. enterogormina family kullan. bol su iç.
enterogormina family probiyotik mi bu

Alıntıyı görüntüle

Bunu emanete sokuyorsun :D 5 dk sonra geçiyor en iyi ilaç bu lavman deniyor
bana B.T ENEMA vermişti ucu direk sokulan tarzdan xd
download.jpg

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
ĞÜŞDSGÜĞŞDSGŞĞÜDSÜĞGŞSDĞ

kardeşim gidiyorsun devlet hastanesine(büyük) randevu alıpta böyle böyle anlatıyorsun doktorların çoğu istiyor zaten kolonoskopi endoskopi tomografi bu 3ünde bir şey çıkmazsa temizsin demektir bende safra reflüsü çıktı ilerki dönemlerde kilo kaybı yapıyormuş ondan verdim heralde ben şimdi o asiti baskılayacak ilaç yazacak bana 1-2 sene sonra kontrole gidicem

enterogormina family probiyotik mi bu

bana B.T ENEMA vermişti ucu direk sokulan tarzdan xdAlıntıyı görüntüle
bendede reflü var banada asit baskılayıcı hap verdi işte

Reindi

80+ Silver
benim safra reflüsü ondan çok bağımsız bir şey reflü ağızına acı su gelmesi vs vs safra reflüsü safra sıvısının mideye sızması gibi bir şey eğer gerekirse ameliyat bile olacaksın dedi doktor

ben çam sakuraya gidiyorum ilk defa bir devlet hastanesinin bu kadar iyi olduğunu gördüm

NightWish2434

80+ Silver
Sıvı şeyler tüket bide asitli

Yakard11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Deniz Yakar
ben hastanede garson olarak çalıştım kabız olan hastalara bardakta zeytinyağı veriyorduk iyi geliyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,587
Üyeler
160,408
Son üye
mehmet0mert
Top Bottom