Neler Yeni

Kabızlığa Ne İyi Gelir?

Reindi

80+ Silver
kolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Attila Timur
sinameki bitkisi iyi geliyor, piyasada satılan tüm sallama form çaylarının içinde bulunuyor

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,117
İsim
Ömer
Steam
1316142768
kolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
asitleri şeyler iç zamanında banada oldu elimle aldım b.ku
Mesaj otomatik birleştirildi:

özel hapı var toz olarak ayrana döküp içiyon bende kullanmıstım

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
kolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsun

kolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsun
kan değerlerin falan mı kötü çıktıda yapma gereği duydular onu merak ettim

TahinPekmez

80+ Gold
bagirsaklarda yararli bakteri kalmamis. enterogormina family kullan. bol su iç.

Aderal

80+ Bronze
Geçmiş olsun hocam kolonoskopide bi şey çıkmamıştır umarım

WhoCares

80+ Gold

magnesie calcinee saba toz garantili çözüm denendi eczanelerden alabilirsin yada doktora yazdırabilirsin günde 2 defa yetiyor pırt pırt bırakırsın :kekw:

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
bagirsaklarda yararli bakteri kalmamis. enterogormina family kullan. bol su iç.
bendede tam tersi haftada 1 2 kere ishal ve gaz oluyor oluyor kan testi sonuçları güzel sorunsuz çıktı dahiliyede stress yapma cart curt dedi bide huzursuz bağırsak sendromumu bu acaba reflüde var gerçi oda yapıyordur dedi probiyotik yazdı

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle

Bunu emanete sokuyorsun :D 5 dk sonra geçiyor en iyi ilaç bu lavman deniyor
Bu çocuklar için olanı. Lavman derse yetişkinler için olanı verirler.

- Zeytin yağı çeyrek çay bardağı 8 saat arayla dik kafaya lavman benzeri görev görür.
- Duphalac diye bir ilaç var içeriği doğal. Eczanede oluyor onu alıp günde 3 kere 2 ölçek içmelisin o gün evde kalman şart :).
- Ağrı ve hassasiyet varsa bitki çayları iç. Özellikle ıhlamur ve papatya.

Elma falan demişler ama yanlış. Elma kabuğu rahatsızlık verebilir. Ayrıca sıvı beslenirsen 2-3 gün sonra düzelmeler başlar. Ben yakın zamanda bağırsaklardan fena çektim. Duphalac , bitki çayları ve sıvı beslenme iyi geldi.

Top Bottom