kolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
asitleri şeyler iç zamanında banada oldu elimle aldım b.kukolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
özel hapı var toz olarak ayrana döküp içiyon bende kullanmıstımkolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
kolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsunkolonoskopi sonrası kabız oldum acayip bir şekilde hemde emanette yara falan oldu ne iyi gelir buna? ilaç önermeyin içmem doğal şeyler lazım
kan değerlerin falan mı kötü çıktıda yapma gereği duydular onu merak ettimkolonoskopi olma sebebin neydi reis özel değilse şikayetin veya bişey çıktımı ? geçmiş olsun
ewğodsatöfgwğasoedliöfgwasde,gföowlaeidsföewldasşieasitleri şeyler iç zamanında banada oldu elimle aldım b.ku
bendede tam tersi haftada 1 2 kere ishal ve gaz oluyor oluyor kan testi sonuçları güzel sorunsuz çıktı dahiliyede stress yapma cart curt dedi bide huzursuz bağırsak sendromumu bu acaba reflüde var gerçi oda yapıyordur dedi probiyotik yazdıbagirsaklarda yararli bakteri kalmamis. enterogormina family kullan. bol su iç.
Bu çocuklar için olanı. Lavman derse yetişkinler için olanı verirler.