RecepTugruL
80+
- Reaksiyon skoru
- 129
Bölük şekilde duruyor orayı dedimResimde sorununu tam anlamadım. Dışardan kanaldan içeri atmışsın sorunun ne?
Kanalı komple kesmeyecektin, dur atıcam resmini bulursam L verme şekli var onun.Bölük şekilde duruyor orayı dedim
Kanal fazla var elimde sıkıntı yok kesebilirim yineKanalı komple kesmeyecektin, dur atıcam resmini bulursam L verme şekli var onun.
Ölçünü al tam kanalın kıvrılması gereken yerde 2 kenardanda simetrik şekilde parça kes işaretlediğim gibi, parçayı kesersen tek parça olarak kıvırman mümkün olabilir. Sen komple kesmiş 2 parça yapmışsın dediğim gibi yap.Kanalı komple kesmeyecektin, dur atıcam resmini bulursam L verme şekli var onun.
Bitiş yerinde fazladan pay mı bırakayım aklıma bi o geliyorÖlçünü al tam kanalın kıvrılması gereken yerde 2 kenardanda simetrik şekilde parça kes işaretlediğim gibi, parçayı kesersen tek parça olarak kıvırman mümkün olabilir. Sen komple kesmiş 2 parça yapmışsın dediğim gibi yap.
Şimdi senin mermerinin üstü 10 cm diyelim 10 cm düz gelcek sonra aşağı inecek mesela, 10 cm tam işaretle sağdan soldan işaretlediğim şekilde parçanı kes kıvır, sonra alt kısmı işaretle tam istediğin yerde kanalı kesBitiş yerinde fazladan pay mı bırakayım aklıma bi o geliyor
Hocam düz bir plastik kabloyu alın tam ortadan biraz ısıtın sonra bir kalıp sayesinde bükün onu.Ya arkadaslar kablo kanalı döşüyorumda şuraya çare bulamadım fikri olan varmı acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Internet kablosu dışarıdan geliyor o yüzden böyle bir durumla başbaşa kaldık