dav3 pro faker edıtıonmu aldınBende kablosuz sevmem mesela şarj falan uğraşamam bu benim fikrim kablosuz mouse var mı var ama Tv'de kullanıyorum razer kırmız bir şey vatandan aldım masa üstünde asla kablosuz klavyede kullanmam
Evet ismi aklıma gelmedi Tv'de kullanıyorum iyi çekiyor güzel mousedav3 pro faker edıtıonmu aldıw
o mouseun ederı 5 6 k dostum kutu fotosu varmıEvet ismi aklıma gelmedi Tv'de kullanıyorum iyi çekiyor güzel mouse
Varda satmıyorum ki aldım dursun şansa aldım zaten deathadder V3 arızalanirsa onu kullanirim diye aldim thone rexlex vaar oda kablosuz güzel onuda leptop ta kullanıyorumo mouseun ederı 5 6 k dostum kutu fotosu varmı
Reis zenith pro düşünüyorum ama hep şarjıyla mı uğraşacağım ve kasaya sadece kablosuyla bağlayanilirim sanırım dongle ı var mı bilmiyorumkablosuz varken kabloluya ne gerek var
4k dongle var kablosuz rahatliktir ama sana kalmisReis zenith pro düşünüyorum ama hep şarjıyla mı uğraşacağım ve kasaya sadece kablosuyla bağlayanilirim sanırım dongle ı var mı bilmiyorum
Laptopta dav3 pro kullan oburkusunu TV ye bağla çok değerli mouseVarda satmıyorum ki aldım dursun şansa aldım zaten deathadder V3 arızalanirsa onu kullanirim diye aldim thone rexlex vaar oda kablosuz güzel onuda leptop ta kullanıyorum
Ben biliyorum değerli olduğunu ama kırmızı güzel oluyor TV nin önünde sene indirimlere bakarız 3 kablosuz kulaklık 3 mouse aldım 32 inç monitör aldım yeter abartmamak lazım klavye alamadım4k dongle var kablosuz rahatliktir ama sana kalmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptopta dav3 pro kullan oburkusunu TV ye bağla çok değerli mouse
O zaman her türlü bu mouse alınır diyorsun di mi reis şarj işi biraz yorar gibi beni ama olsun. Başka bi öneri yoksa bunu almaya hazırım4k dongle var kablosuz rahatliktir ama sana kalmis
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptopta dav3 pro kullan oburkusunu TV ye bağla çok değerli mouse
Başka öneri yok şarjla zaten fazla uğraşmazsin haftada 1 defa takarsinO zaman her türlü bu mouse alınır diyorsun di mi reis şarj işi biraz yorar gibi beni ama olsun. Başka bi öneri yoksa bunu almaya hazırım