Neler Yeni

Kablolu gaming mouse önerir misiniz

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan
Bütçe
3000
Zenith pro düşünüyorum ama kablolu kullanacağım. Eğer öyle gereksiz olur diyorsanız kablolu mouse önerir misiniz oyun oynamak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Bende kablosuz sevmem mesela şarj falan uğraşamam bu benim fikrim kablosuz mouse var mı var ama Tv'de kullanıyorum razer kırmız bir şey vatandan aldım masa üstünde asla kablosuz klavyede kullanmam

Gurkanpiro

80+ Platinum
Reis zenith pro düşünüyorum ama hep şarjıyla mı uğraşacağım ve kasaya sadece kablosuyla bağlayanilirim sanırım dongle ı var mı bilmiyorum
4k dongle var kablosuz rahatliktir ama sana kalmis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Varda satmıyorum ki aldım dursun şansa aldım zaten deathadder V3 arızalanirsa onu kullanirim diye aldim thone rexlex vaar oda kablosuz güzel onuda leptop ta kullanıyorum
Laptopta dav3 pro kullan oburkusunu TV ye bağla çok değerli mouse

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan

Ben biliyorum değerli olduğunu ama kırmızı güzel oluyor TV nin önünde sene indirimlere bakarız 3 kablosuz kulaklık 3 mouse aldım 32 inç monitör aldım yeter abartmamak lazım klavye alamadım

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Batuhan

O zaman her türlü bu mouse alınır diyorsun di mi reis şarj işi biraz yorar gibi beni ama olsun. Başka bi öneri yoksa bunu almaya hazırım

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Burak
hocam o fiyatı vermeyi dusunuyorsan kablosuz al zaten kablosuzların çogunda kablolu kullanma özelligi var bende 159 apex var 1 kere şarj bitmesiyle karsılasmadım hem dongleden hemde type-c ile şarj oluyor (5 sene kablolu g300s kullandım)

Top Bottom