Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, daha büyük bir mouse konusunda çekinceliyim bu boy ideal gibi geliyor. Mouse i fingertip kullanıyorum. 1000-1200 TL civarına kablolu veya kablosuz mouse önerebilir misiniz? Kafamda Darmoshark N3/ M3, Ajazz aj199 , deathadder v2, endgame xm1r var. Öncelikli olarak kablosuz bakıyorum fakat aynı fiyata daha iyi özellikli kablolu da tercih edebilirim.
maalesef bütçemi aşıyor hocam, wraith'te taksit oluyorsa ancak öyle zorlayabilirimkesinlikle bunu al.VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
swarcow da inceleme yaptı zaten. Pişman olmayacağın bir mouse.
bu mouseyi al arkana yaslan keyfine bak
Evet taksit oluyor.maalesef bütçemi aşıyor hocam, wraith'te taksit oluyorsa ancak öyle zorlayabilirim
taksitle belki zorlayabilirim, diğerlerinden neden hayır görmeyeyim hocam?Evet taksit oluyor.
Çünkü alacağınız diğer mouselerden hayır görmezsiniz.
taksitle belki zorlayabilirim, diğerlerinden neden hayır görmeyeyim hocam?
hocam sadece cooler master kismina bir sorum var. Cooler master gibi markalar deyip acayip şekilde yermişsiniz ancak iki haftadir kullandigim klavyesi eski razer klavyemden bin kat daha premium hissettiren parça kalitesine sahip. Mouse için de kötü bir marka olduğunu düşünmüyorumDarmoshark, ajazz gibi mouseler özellik olarak iyi ama yapı olarak kötü. Düştüğünde kırılır. Cooler master gibi markalar zaten yanına bile yaklaşamaz.
Deathadder v2 kendim kullandım hatta şuanda yedek mousem, insan bir yerden sonra kablosuz arıyor. Ve bütçemizin 150tl üstünde. Bence çıkmaya değer.
hocam ben aldım daha 1 hafta oyuyo batarya rahat dayanıyor yazılımı falan baya kulullanışlı ve basit iyiki almışım diyorumhiç bilmiyorum bu mouseyi hocam nasıldır, şu an full n3 ve ajazz aj199 ile kıyaslıyorum otomatikman her mouseyi
Hangisini aldınız hocamhocam ben aldım daha 1 hafta oyuyo batarya rahat dayanıyor yazılımı falan baya kulullanışlı ve basit iyiki almışım diyorum
Düştüğünde kırılması pek sorun değil ya öyle şeyler yaşamıyorum çünkü genelde, malzeme kalitesi olarak rival 3 kadar iyi olsa yeterli benim için çünkü malzeme olarak baya hoşuma gidiyor, razer viper mini plastik gibi gelmişti mesela. Özellik olarakta F1 ile ajazz aynı sanırım aradaki 400 ödemeye değer mi o yüzden bilemiyorumDarmoshark, ajazz gibi mouseler özellik olarak iyi ama yapı olarak kötü. Düştüğünde kırılır. Cooler master gibi markalar zaten yanına bile yaklaşamaz.
Deathadder v2 kendim kullandım hatta şuanda yedek mousem, insan bir yerden sonra kablosuz arıyor. Ve bütçemizin 150tl üstünde. Bence çıkmaya değer.
bunu da alabilirim fakat diğerlerinden fazla bir + sı yoksa kablosuz düşünüyorum ilk olarakEndgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
düştü kırılmadı hem de iki defaDarmoshark, ajazz gibi mouseler özellik olarak iyi ama yapı olarak kötü. Düştüğünde kırılır. Cooler master gibi markalar zaten yanına bile yaklaşamaz.
malzeme kalitesi olarak nasıl bi his veriyor hocam, yani el ile tutuşta plastik, sağlam olmayan bi hissi mi var yoksa tuttuğunda ele gelen sağlam bir his veriyor mudüştü kırılmadı hem de iki defa
valla en küçük bi gıcırdama oynama vs. yok, bence de dragonfly daha iyi ama aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurursak aj199 her türlü daha mantıklı geliyor bana ve tutuş hissi de gerçekten çok iyi mouse küçük olduğu için avuç içi tutuşta çok rahat ve keyifli hissettiriyo ve fps oyunlarında gladius tan alamadığım verimi aldım desem yalan olmazmalzeme kalitesi olarak nasıl bi his veriyor hocam, yani el ile tutuşta plastik, sağlam olmayan bi hissi mi var yoksa tuttuğunda ele gelen sağlam bir his veriyor mu