Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
valla en küçük bi gıcırdama oynama vs. yok, bence de dragonfly daha iyi ama aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurursak aj199 her türlü daha mantıklı geliyor bana ve tutuş hissi de gerçekten çok iyi mouse küçük olduğu için avuç içi tutuşta çok rahat ve keyifli hissettiriyo ve fps oyunlarında gladius tan alamadığım verimi aldım desem yalan olmaz
Dragonfly de videoda daha premium oldugu belli ama fiyat farki bana da cazip kilmiyor. Elde plastik bi hissi mi var yoksa mat premium bi his mi veriyor hocam?

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Dragonfly de videoda daha premium oldugu belli ama fiyat farki bana da cazip kilmiyor. Elde plastik bi hissi mi var yoksa mat premium bi his mi veriyor hocam?
yani o kişiye göre değişir ama dandik durmadığını söyleyebilirim

Saidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Said
Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, daha büyük bir mouse konusunda çekinceliyim bu boy ideal gibi geliyor. Mouse i fingertip kullanıyorum. 1000-1200 TL civarına kablolu veya kablosuz mouse önerebilir misiniz? Kafamda Darmoshark N3/ M3, Ajazz aj199 , deathadder v2, endgame xm1r var. Öncelikli olarak kablosuz bakıyorum fakat aynı fiyata daha iyi özellikli kablolu da tercih edebilirim.
rival 3 wireless al geç paşam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Rival 3 alcam da önerir misiniz ?
iyi bir fare mi
çok iyi alabilirsiniz.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
yo
rival 3 wireless al geç paşam :)

çok iyi alabilirsiniz.
değil

araştırma kısmı çok sancılı değil mi? 😁

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
değil

araştırma kısmı çok sancılı değil mi? 😁
maalesef çok sancılı, birine bakıyorsun özellikler aynı fiyat pahalı, diğerine bakıyosun fiyat ucuz kalite belirsiz, en son ben rival 3 devam diyip kaçıcam :kekw:

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
yo
maalesef çok sancılı, birine bakıyorsun özellikler aynı fiyat pahalı, diğerine bakıyosun fiyat ucuz kalite belirsiz, en son ben rival 3 devam diyip kaçıcam :kekw:
bence ajazzi silin aklınızdan darmoshark n3/M3 vgn dragonfly hyperx haste düşünün

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
öyle bir şey yapmayın. İki mouseyi de kullandıktan sonra rival 3ü kendi ellerinizle çöpe koyarsınız. Hatta çöpe bile koymak çöpe saygısızlık olur.

bence ajazzi silin aklınızdan darmoshark n3/M3 vgn dragonfly hyperx haste düşünün
vgn şuanda alınabilecek en iyi mouse.

(arkadaşın bütçesinde)

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
f1 alınmaz f1 pro alınması lazım en az

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
f1 alınmaz f1 pro alınması lazım en az
f1 pro butcemi cok asiyor maalesef, f1 i taksitle alabilirim ancak oda butceyi zorlayarak. 1200 verdigim max butceydi kodla 1300 e falan dusuyor da oyle kafama yatti, yoksa imkansizdi pesin olarak. Taksit olmasa ya n3 ya ajazz alicaktim ya da kablolu devam diyip haste, deathadder vs bakicaktim

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
yo
f1 pro butcemi cok asiyor maalesef, f1 i taksitle alabilirim ancak oda butceyi zorlayarak. 1200 verdigim max butceydi kodla 1300 e falan dusuyor da oyle kafama yatti, yoksa imkansizdi pesin olarak
rival 3 u satın?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,675
İsim
Emre
Discord
necromancerr