Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

valla en küçük bi gıcırdama oynama vs. yok, bence de dragonfly daha iyi ama aradaki fiyat farkını göz önünde bulundurursak aj199 her türlü daha mantıklı geliyor bana ve tutuş hissi de gerçekten çok iyi mouse küçük olduğu için avuç içi tutuşta çok rahat ve keyifli hissettiriyo ve fps oyunlarında gladius tan alamadığım verimi aldım desem yalan olmaz
Dragonfly de videoda daha premium oldugu belli ama fiyat farki bana da cazip kilmiyor. Elde plastik bi hissi mi var yoksa mat premium bi his mi veriyor hocam?

Dragonfly de videoda daha premium oldugu belli ama fiyat farki bana da cazip kilmiyor. Elde plastik bi hissi mi var yoksa mat premium bi his mi veriyor hocam?
yani o kişiye göre değişir ama dandik durmadığını söyleyebilirim

Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, daha büyük bir mouse konusunda çekinceliyim bu boy ideal gibi geliyor. Mouse i fingertip kullanıyorum. 1000-1200 TL civarına kablolu veya kablosuz mouse önerebilir misiniz? Kafamda Darmoshark N3/ M3, Ajazz aj199 , deathadder v2, endgame xm1r var. Öncelikli olarak kablosuz bakıyorum fakat aynı fiyata daha iyi özellikli kablolu da tercih edebilirim.
rival 3 wireless al geç paşam :)
Post automatically merged:

Hocam Rival 3 alcam da önerir misiniz ?
iyi bir fare mi
çok iyi alabilirsiniz.

rival 3 wireless al geç paşam :)

çok iyi alabilirsiniz.
değil

araştırma kısmı çok sancılı değil mi? 😁

değil

araştırma kısmı çok sancılı değil mi? 😁
maalesef çok sancılı, birine bakıyorsun özellikler aynı fiyat pahalı, diğerine bakıyosun fiyat ucuz kalite belirsiz, en son ben rival 3 devam diyip kaçıcam :kekw:

maalesef çok sancılı, birine bakıyorsun özellikler aynı fiyat pahalı, diğerine bakıyosun fiyat ucuz kalite belirsiz, en son ben rival 3 devam diyip kaçıcam :kekw:
bence ajazzi silin aklınızdan darmoshark n3/M3 vgn dragonfly hyperx haste düşünün

öyle bir şey yapmayın. İki mouseyi de kullandıktan sonra rival 3ü kendi ellerinizle çöpe koyarsınız. Hatta çöpe bile koymak çöpe saygısızlık olur.

bence ajazzi silin aklınızdan darmoshark n3/M3 vgn dragonfly hyperx haste düşünün
vgn şuanda alınabilecek en iyi mouse.

(arkadaşın bütçesinde)

f1 alınmaz f1 pro alınması lazım en az
f1 pro butcemi cok asiyor maalesef, f1 i taksitle alabilirim ancak oda butceyi zorlayarak. 1200 verdigim max butceydi kodla 1300 e falan dusuyor da oyle kafama yatti, yoksa imkansizdi pesin olarak. Taksit olmasa ya n3 ya ajazz alicaktim ya da kablolu devam diyip haste, deathadder vs bakicaktim

f1 pro butcemi cok asiyor maalesef, f1 i taksitle alabilirim ancak oda butceyi zorlayarak. 1200 verdigim max butceydi kodla 1300 e falan dusuyor da oyle kafama yatti, yoksa imkansizdi pesin olarak
rival 3 u satın?

bende takip ediyorum konuyu merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,724
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri