Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Bende ayni diye gordum malzeme kalitesini,

darmoyu kaliteli olarak duymustum hocam

40 saat kullanima bagli yeterli olur bana, gunde 5 saat oynasan haftada 35 saat yapar. Haftada 1 kere sarj yeterli olur
Post automatically merged:

Oyle gibi duruyor hocam
n3/m3/vgn den başka alınabilecek Kablosuz yok galiba bu bütçede sipariş edersen vgn haber et geldiğinde de inceleme paylaş lütfen

Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, daha büyük bir mouse konusunda çekinceliyim bu boy ideal gibi geliyor. Mouse i fingertip kullanıyorum. 1000-1200 TL civarına kablolu veya kablosuz mouse önerebilir misiniz? Kafamda Darmoshark N3/ M3, Ajazz aj199 , deathadder v2, endgame xm1r var. Öncelikli olarak kablosuz bakıyorum fakat aynı fiyata daha iyi özellikli kablolu da tercih edebilirim.
Kablolu alma. Ben aldım pişmanım.

En son secenek o ya

vgn su an en cazibi gibi

En son secenek o ya

vgn su an en cazibi gibi
yurtdışından geliyor 20 dolar kargosu var F1 pro 1380tl ye geliyor

En son secenek o ya

vgn su an en cazibi gibi
80tl farka değer bence

yurtdışından geliyor 20 dolar kargosu var F1 pro 1380tl ye geliyor

80tl farka değer bence
Ne kadar surede geliyor ki hocam, bir de pesin almam cok zor f1 i bile tr haliyle taksitle alicam. Kargo vs sikintisi veya gumruk sikintisi yasar miyim alsam? Bilgilenmek icin soruyorum

Bende ayni diye gordum malzeme kalitesini,

darmoyu kaliteli olarak duymustum hocam

40 saat kullanima bagli yeterli olur bana, gunde 5 saat oynasan haftada 35 saat yapar. Haftada 1 kere sarj yeterli olur

Oyle gibi duruyor hocam
Darmo m3 alabileceğin en kalitesiz mouse dur.
Dakika 6 dan itibaren izleyebilirsin.

Darmo m3 alabileceğin en kalitesiz mouse dur.
Dakika 6 dan itibaren izleyebilirsin.
o zaman listeden çıkarayım onu.

Bu F1 Pro'nun yurtdışından gelme süresi ve taksit hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar seri yardım olabilcek var mı? Bu mechkeys güvenli mi ona göre ordan F1 Pro'yu alacağım 5$ kod buldum onla F1 ile aynı fiyata geliyor çekeceğim direkt. Mechkeys güvenilir midir?

Arkadaşlar seri yardım olabilcek var mı? Bu mechkeys güvenli mi ona göre ordan F1 Pro'yu alacağım 5$ kod buldum onla F1 ile aynı fiyata geliyor çekeceğim direkt. Mechkeys güvenilir midir?
Hocam ön sipariş o 1 2 ay sürebilir diyenler var gelmesi. Garantiside yokmuş yurt dışından alınca

Hocam ön sipariş o 1 2 ay sürebilir diyenler var gelmesi. Garantiside yokmuş yurt dışından alınca
Ödeme kısmında 1-2 weeks diyor hocam, TR'den alınca garantisi neresi oluyor ki zaten ürünler yurtdışı değil mi?

Ekler

• 1684704658164.png
    1684704658164.png
    4.1 KB · Hit: 41
Ödeme kısmında 1-2 weeks diyor hocam, TR'den alınca garantisi neresi oluyor ki zaten ürünler yurtdışı değil mi?
wraith 2 yıl garantili. kodu bende buldum 1425 tl ye geliyor f1 pro max. eğer 1 aydan kısa sürede geliyorsa ve taksit olayı varsa alacam bende. alan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.

wraith 2 yıl garantili. kodu bende buldum 1425 TL ye geliyor f1 pro max. eğer 1 aydan kısa sürede geliyorsa ve taksit olayı varsa alacam bende. alan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
Taksit sanırım yok ben ödeme ekranındayım taksit seçeneği çıkmadı, süre 1-2 weeks diyor öyleyse alınılabilir bütçe zorlanıp (bütçenin içinden geçip)

redditte biraz siteyi araştırdım 13 günde klavyesi gelmiş bir adamın ama bunda pre-order kısmı kafa karıştırıcı

Taksit sanırım yok ben ödeme ekranındayım taksit seçeneği çıkmadı, süre 1-2 weeks diyor öyleyse alınılabilir bütçe zorlanıp (bütçenin içinden geçip)

redditte biraz siteyi araştırdım 13 günde klavyesi gelmiş bir adamın ama bunda pre-order kısmı kafa karıştırıcı

Europe (do not cover tax & duty)

tr için böyle diyor sonradan kesin vergi cart curt çıkmaz değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,556
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri