valla bilmiyorum hocam gümrükte ekstra vergi felan çıkmıyorsa, 2 haftada geliyorsa alınır. site güvenli zatende alırken hem ön sipariş var hemde hemen al var. kafa karıştı taksit içinse, kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor. yurt dışı içinde geçerliyse sonradan taksitlendirme yapıp alıcam. alan felan yokmu bu siteden yada bilen.Böyle diyor ama bilemedim
Gelme süresi de sıkıntı değil de kapıda gümrük çıkıyorsa baya sıkıntı. Mail attım bakalım yarın geri dönüş yaparlar herhalde, kartta taksit yaparsa ödemeden sonra mis olurvalla bilmiyorum hocam gümrükte ekstra vergi felan çıkmıyorsa, 2 haftada geliyorsa alınır. site güvenli zatende alırken hem ön sipariş var hemde hemen al var. kafa karıştı taksit içinse, kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor. yurt dışı içinde geçerliyse yapıp alıcam. alan felan yokmu bu siteden yada bilen.
tamamdır hocam cevap alınca yada öğrenirsen birşeyler, benide etiketleyip yazarmısınGelme süresi de sıkıntı değil de kapıda gümrük çıkıyorsa baya sıkıntı. Mail attım bakalım yarın geri dönüş yaparlar herhalde, kartta taksit yaparsa ödemeden sonra mis olur
eyw hocam bende bakıyorum bir şey bulursam yazarım burdantabi hocam yarın cevap verirlerse atarım direkt, yoksa düz F1 devam gibi
Yeni bir urun oldugu icin uretici firma ile urunun gelisi hakkinda irtibattayiz, size ne zaman ulasir bilmiyoruz diye bilgi gectiler. Gumruk vergisi icin bi sey soylemedi tekrar sordumeyw hocam bende bakıyorum bir şey bulursam yazarım burdan
Yeni bir urun oldugu icin uretici firma ile urunun gelisi hakkinda irtibattayiz, size ne zaman ulasir bilmiyoruz diye bilgi gectiler. Gumruk vergisi icin bi sey soylemedi tekrar sordum
Oho 2 ay olmus neredeyse, hadi 1 neyse de boyle de sıkıntışu konuya bakın hocam nisanda sipariş vermiş stok yok diye daha yollamamışlarVGN Dragonfly f1 mouse alınır mı ?
https://mechkeys.com/products/vgn-dragonfly-f1-series-mouse?variant=44054210216159 Henüz çıkmamış bir mouse pre order edince vergiler dahil 59 dolar oluyor fiyatı şekli sensörü harika duruyor, daha önce yurtdışından ürün almadım bir sıkıntı falan olur mu?forum.donanimarsivi.com
aynen hala bekletiyorlar tr den alacaz artıkOho 2 ay olmus neredeyse, hadi 1 neyse de boyle de sıkıntı
baya iyi fiyatwraith 2 yıl garantili. kodu bende buldum 1425 TL ye geliyor f1 pro max. eğer 1 aydan kısa sürede geliyorsa ve taksit olayı varsa alacam bende. alan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
1-2 ay beklmeye değmez benceOho 2 ay olmus neredeyse, hadi 1 neyse de boyle de sıkıntı
gümrük sıkıntısı yokta açıklama da on siparişten 15-30 gun sonra kargoya verilir yazıyor?Ne kadar surede geliyor ki hocam, bir de pesin almam cok zor f1 i bile tr haliyle taksitle alicam. Kargo vs sikintisi veya gumruk sikintisi yasar miyim alsam? Bilgilenmek icin soruyorum
zaten çok kişi sırada varmış şimdi sizde alırsanız en az 2 ay beklersinizşu konuya bakın hocam nisanda sipariş vermiş stok yok diye daha yollamamışlarVGN Dragonfly f1 mouse alınır mı ?
https://mechkeys.com/products/vgn-dragonfly-f1-series-mouse?variant=44054210216159 Henüz çıkmamış bir mouse pre order edince vergiler dahil 59 dolar oluyor fiyatı şekli sensörü harika duruyor, daha önce yurtdışından ürün almadım bir sıkıntı falan olur mu?forum.donanimarsivi.com
hocam bence sizde taksit yapıp wraithden pro alabilirsinizLive chatten su an stok var mi diye sorabiliriz aslinda bakalim bi