Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk

Ekler

• 1684705720960.png
    1684705720960.png
    74.7 KB · Hit: 49

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Böyle diyor ama bilemedim
valla bilmiyorum hocam gümrükte ekstra vergi felan çıkmıyorsa, 2 haftada geliyorsa alınır. site güvenli zatende alırken hem ön sipariş var hemde hemen al var. kafa karıştı taksit içinse, kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor. yurt dışı içinde geçerliyse sonradan taksitlendirme yapıp alıcam. alan felan yokmu bu siteden yada bilen.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
valla bilmiyorum hocam gümrükte ekstra vergi felan çıkmıyorsa, 2 haftada geliyorsa alınır. site güvenli zatende alırken hem ön sipariş var hemde hemen al var. kafa karıştı taksit içinse, kredi kartından sonradan taksitlendirme yapılıyor. yurt dışı içinde geçerliyse yapıp alıcam. alan felan yokmu bu siteden yada bilen.
Gelme süresi de sıkıntı değil de kapıda gümrük çıkıyorsa baya sıkıntı. Mail attım bakalım yarın geri dönüş yaparlar herhalde, kartta taksit yaparsa ödemeden sonra mis olur

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Gelme süresi de sıkıntı değil de kapıda gümrük çıkıyorsa baya sıkıntı. Mail attım bakalım yarın geri dönüş yaparlar herhalde, kartta taksit yaparsa ödemeden sonra mis olur
tamamdır hocam cevap alınca yada öğrenirsen birşeyler, benide etiketleyip yazarmısın

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
tamamdır hocam cevap alınca yada öğrenirsen birşeyler, benide etiketleyip yazarmısın
tabi hocam yarın cevap verirlerse atarım direkt, yoksa düz F1 devam gibi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
eyw hocam bende bakıyorum bir şey bulursam yazarım burdan
Yeni bir urun oldugu icin uretici firma ile urunun gelisi hakkinda irtibattayiz, size ne zaman ulasir bilmiyoruz diye bilgi gectiler. Gumruk vergisi icin bi sey soylemedi tekrar sordum

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Buda vergilendirmeyle alakali soruya verdikleri cevap, sanirim kapida bi vergi odemiyoruz, ama shipping icin demis ondan bilemedim tabii yine

Ekler

• IMG_1058.jpeg
    IMG_1058.jpeg
    157.6 KB · Hit: 48

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Yeni bir urun oldugu icin uretici firma ile urunun gelisi hakkinda irtibattayiz, size ne zaman ulasir bilmiyoruz diye bilgi gectiler. Gumruk vergisi icin bi sey soylemedi tekrar sordum
şu konuya bakın hocam nisanda sipariş vermiş stok yok diye daha yollamamışlar

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Oho 2 ay olmus neredeyse, hadi 1 neyse de boyle de sıkıntı

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
wraith 2 yıl garantili. kodu bende buldum 1425 TL ye geliyor f1 pro max. eğer 1 aydan kısa sürede geliyorsa ve taksit olayı varsa alacam bende. alan yada bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
baya iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oho 2 ay olmus neredeyse, hadi 1 neyse de boyle de sıkıntı
1-2 ay beklmeye değmez bence
bu iş çok sancılı olmaya başladı harbiden

Ne kadar surede geliyor ki hocam, bir de pesin almam cok zor f1 i bile tr haliyle taksitle alicam. Kargo vs sikintisi veya gumruk sikintisi yasar miyim alsam? Bilgilenmek icin soruyorum
gümrük sıkıntısı yokta açıklama da on siparişten 15-30 gun sonra kargoya verilir yazıyor?

zaten çok kişi sırada varmış şimdi sizde alırsanız en az 2 ay beklersiniz

Live chatten su an stok var mi diye sorabiliriz aslinda bakalim bi
hocam bence sizde taksit yapıp wraithden pro alabilirsiniz

Son düzenleme:
Top Bottom