Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Ona sonra bakicam mouse yi alip biraz kullandiktan sonra hocam su an icin tek mouse o, ha satsam bile f1 pro imkansiz zaten
hocam alın vgn F1 i pişman olmazsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

aj199 çok sağlam mouse hocam fiyatına göre 3395 sensör var sonuçta
skatez kötü + forumdaki bir arkadaş bağlantı problemi yaşadı artık önermiyorum şahsen benimde almayi düşündüğüm bir moustu yoksa

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
hocam alın vgn F1 i pişman olmazsınız

skatez kötü + forumdaki bir arkadaş bağlantı problemi yaşadı artık önermiyorum şahsen benimde almayi düşündüğüm bir moustu yoksa
Evet o baglanti probleminden sonra bende uzaklastim bayagi, zaten kablosuza uzak biriyim rival 3 u bekletme sebebim bile ondan. Kablolu her zaman daha saglikli geliyor baglanti olarak ama artik cidden kablodan baydigim icin gecmek istiyorum, o lag problemini gorunce caydim

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Evet o baglanti probleminden sonra bende uzaklastim bayagi, zaten kablosuza uzak biriyim rival 3 u bekletme sebebim bile ondan. Kablolu her zaman daha saglikli geliyor baglanti olarak ama artik cidden kablodan baydigim icin gecmek istiyorum, o lag problemini gorunce caydim
kablo çilesi çok kötü ya kıvrım kıvrım benim mouse kablosu kullanmadığım zaman Kabloyu dümdüz bantlıyorum düzeliyor sonra tekrar oluyor

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
kablo çilesi çok kötü ya kıvrım kıvrım benim mouse kablosu kullanmadığım zaman Kabloyu dümdüz bantlıyorum düzeliyor sonra tekrar oluyor
Bende masaya cikartip sarmal yapiyorum oda masadan dusunce tekrar yapana kadar cile valla

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Ucuz bungee buldum 160 TL klassr onu alıcağım galiba
Oyle yapip haste mi alsam :kekw:
yok yok saka, o son ihtimal, su an f1 e yakinim da duz f1 alinmaz diyenler kafami karistiriyor

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
Bende masaya cikartip sarmal yapiyorum oda masadan dusunce tekrar yapana kadar cile valla
Pro ile farkı batarya süresi ve 4000hz dongle
dongle daha piyasada yok çıkınca ona ayrı para vereceksin bence düz F1 alınabilir

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Pro ile farkı batarya süresi ve 4000hz dongle
dongle daha piyasada yok çıkınca ona ayrı para vereceksin bence düz F1 alınabilir
o 4000hz muhabbetini biliyorum da hem ustune ekstra dongle parasi vs ekleyince lamzu fiyatlarina yaklasiyor, direkt oyle alirim diye dusunuyorum yani. Her seyden bi sey cikiyo boyle muessesenin ben

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
o 4000hz muhabbetini biliyorum da hem ustune ekstra dongle parasi vs ekleyince lamzu fiyatlarina yaklasiyor, direkt oyle alirim diye dusunuyorum yani. Her seyden bi sey cikiyo boyle muessesenin ben
Ekonomi maalesef e düz f1 de mi karar kıldın yani

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
hocam biraz araştırdım düz f1 in malzeme kalitesi daha kötü farklı malzemeden yapılmış diyenler var emin değilim bende f1 bakıyordum yoksa bide kablosuz istiyoruz ama batarya süresi 40 saat az geldi bana bilmiyorum bakıyorum

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
hocam biraz araştırdım düz f1 in malzeme kalitesi daha kötü farklı malzemeden yapılmış diyenler var emin değilim bende f1 bakıyordum yoksa bide kablosuz istiyoruz ama batarya süresi 40 saat az geldi bana bilmiyorum bakıyorum
yok aynı

Xeracula

80+ Bronze
Ona sonra bakicam mouse yi alip biraz kullandiktan sonra hocam su an icin tek mouse o, ha satsam bile f1 pro imkansiz zaten
Malzeme kalitesi istiyorsan darmo yu direkt çöpe atman lazım. Xm1r ya da haste bak ayrıca bu bütçe de wireless mouse yok düzgün eğer 1700 bandına çıkarsan xm2w var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Bende ayni diye gordum malzeme kalitesini,
Malzeme kalitesi istiyorsan darmo yu direkt çöpe atman lazım. Xm1r ya da haste bak ayrıca bu bütçe de wireless mouse yok düzgün eğer 1700 bandına çıkarsan xm2w var.
darmoyu kaliteli olarak duymustum hocam
40 saat kullanima bagli yeterli olur bana, gunde 5 saat oynasan haftada 35 saat yapar. Haftada 1 kere sarj yeterli olur

Ekonomi maalesef e düz f1 de mi karar kıldın yani
Oyle gibi duruyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,628
Üyeler
165,385
Son üye
Can21