Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
malzeme kalitesi hepsinde aynı diye okumuştum, pil olayı önemli evet ama bana 1 hafta yeter gibi duruyor bakalım ne cevap vericekler mechkeysten
yok hocam malzeme kalitesinde vgn m3 e ve ajazz a göre daha iyimiş kullananlar model o w ile gpx ile felan farkı olamadığını söylüyorlar
şarj süresi benim için önemli bu sıralar pc gün boyu açık 130 saat çok iyi süre benim için

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
yok hocam malzeme kalitesinde vgn m3 e ve ajazz a göre daha iyimiş kullananlar model o w ile gpx ile felan farkı olamadığını söylüyorlar
şarj süresi benim için önemli bu sıralar pc gün boyu açık 130 saat çok iyi süre benim için
diğerleri dediğim pro ve düz arası hocam ya diğerleriyle kıyaslamadım. 130 saat iyiymiş baya

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
diğerleri dediğim pro ve düz arası hocam ya diğerleriyle kıyaslamadım. 130 saat iyiymiş baya
pardon hocam yanlış anlamışım redditte pro düz ve pm arasında malzeme farkı olduğunu idda edenlerde vardı net bi cevabı yok ama

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
pardon hocam yanlış anlamışım redditte pro düz ve pm arasında malzeme farkı olduğunu idda edenlerde vardı net bi cevabı yok ama
swarcow videosunda olmadığını söylüyordu ama denemeden bilemeyiz tabii

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
tabi hocam yarın cevap verirlerse atarım direkt, yoksa düz F1 devam gibi
güzel çıkarsa bende alırımda bende düz ve pro farkına kaldım 400tl fark + dongle parası var ama düz e daha yakınım forumda bir kişi de olsa soru sorar kesinleştirir alırız da
Mesaj otomatik birleştirildi:

swarcow videosunda olmadığını söylüyordu ama denemeden bilemeyiz tabii
swarcow a wraith sponsor olduğu için bi tık fazla övüyor başka kanallardanda izlemek lazım
amazonda paket açıldıktan sonra iade var mı?

Son düzenleme:
  • Beğen

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
güzel çıkarsa bende alırımda bende düz ve pro farkına kaldım 400tl fark + dongle parası var ama düz e daha yakınım forumda bir kişi de olsa soru sorar kesinleştirir alırız da

amazonda paket açıldıktan sonra iade var mı?
bildiğim kadarıyla satıcı direkt amazonsa her türlü iade alıyor

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
vgn f1 den dongle çıkmıyormu yoksa upgrade olarak mı alıyoruz

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
bildiğim kadarıyla satıcı direkt amazonsa her türlü iade alıyor
amazon tarafından olmasa da amazon lojistik-prime ile çalışıyorsa da çok kolay oluyor iade
vgn f1 den dongle çıkmıyormu yoksa upgrade olarak mı alıyoruz
hangi dongle hocam?

yani dongle ne kadardan çıkar belli değil, 1700'e pro alsam 500 e dongle alsam lamzu fiyatlarına gelceği için daha uzağım TR'den direkt pro almaya, standart kullanıcı için düz bile yeterli en azından benim için

• Beğen

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Elimizde stok yok, ne zaman gelir onu da bilmiyoruz cunku fabrika bize bir tarih vermiyo dediler. Yani forumda alan arkadas gibi 2 ay falan bekleyebiliriz. Ben duz f1 i alicam wraithten sanirim 4000hz muhabbetini de arastirdim biraz islemci kullanimini artiriyormus, benim 12100f ile fps dususu olur mu olmaz mi bilemedim kimi insan yasamis cekerim f1 buyuk ihtimal

eylsbbh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
eylul unsal
Arkadaşlar şu an Rival 3 kullanıyorum, daha büyük bir mouse konusunda çekinceliyim bu boy ideal gibi geliyor. Mouse i fingertip kullanıyorum. 1000-1200 TL civarına kablolu veya kablosuz mouse önerebilir misiniz? Kafamda Darmoshark N3/ M3, Ajazz aj199 , deathadder v2, endgame xm1r var. Öncelikli olarak kablosuz bakıyorum fakat aynı fiyata daha iyi özellikli kablolu da tercih edebilirim.
https://www.amazon.com.tr/Logitech-...84839308&sprefix=logitech+g102,aps,162&sr=8-2
çekinmeden alabilirsin şu an beyaz versiyonunu kullanıyorum kullanımı oldukça rahat ve ele tam uyuyor büyük ellere bile ideal geliyor bence (kuzenim önermişti bana oda çok rahat kullandığını söylüyor)

+ olarak kablosuz alma bence, gecikme süreleri biraz sıkıntı çıkartabiliyor bütün kablosuz ekipmanlarda öyle bi sorun var

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
https://www.amazon.com.tr/Logitech-Lightsync-Kablolu-Gaming-Uyumlu/dp/B07W4DH8JW/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2GXND1BPGKZS0&keywords=logitech+g102&qid=1684839308&sprefix=logitech+g102,aps,162&sr=8-2
çekinmeden alabilirsin şu an beyaz versiyonunu kullanıyorum kullanımı oldukça rahat ve ele tam uyuyor büyük ellere bile ideal geliyor bence (kuzenim önermişti bana oda çok rahat kullandığını söylüyor)

+ olarak kablosuz alma bence, gecikme süreleri biraz sıkıntı çıkartabiliyor bütün kablosuz ekipmanlarda öyle bi sorun var
Şu an kullandığım mouse ondan iyi zaten hocam, sağ ol yine de önerin için. Kablosuzlarda benimde öyle bir düşüncem var çok eskilerden kalan ama artık öyle sorunlar olmadığını duyup görüyorum

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Elimizde stok yok, ne zaman gelir onu da bilmiyoruz cunku fabrika bize bir tarih vermiyo dediler. Yani forumda alan arkadas gibi 2 ay falan bekleyebiliriz. Ben duz f1 i alicam wraithten sanirim 4000hz muhabbetini de arastirdim biraz islemci kullanimini artiriyormus, benim 12100f ile fps dususu olur mu olmaz mi bilemedim kimi insan yasamis cekerim f1 buyuk ihtimal
valla hocam hiçbiryerde stok yoksa wraith de stok az olabilir, bende kartı bekliyorum 27 sinden sonra alacağım direkt, tr den stok bitmezse tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,755
Üyeler
165,416
Son üye
Hami_Demirtr
Top Bottom