Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
beğendin mi mouse u?
şu ana kadar evet. malzeme kalitesi olarak beğendim, shape olarakta elime tam oturdu (fingertip tutuyorum), basış hissiyatı vs güzel, yan tuşların konumu ve kalınlığı (özellikle rival 3'ün incecik yan tuşlarına) göre çok iyi. bi el valoda dm atabildim aimi daha keskin gibi hissettim ama yeni bi şeye geçtim diye de öyle gelmiş olabilir, şimdi uzun şekilde oynayıp deneyeceğim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
onları da deneyebilirim ilerleyen vakitlerde, sağ ol

ben 5'e aldım daha az daha iyi mantığıyla valla, birde pointer precisionu kapattım windows'ta da kapalı kullandığım için
hocam deneme işi değil o sensörün özelliği o açmanızı tavsiye ederim muhtemelen oyununuzu çok geliştirecektir

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
hocam deneme işi değil o sensörün özelliği o açmanızı tavsiye ederim muhtemelen oyununuzu çok geliştirecektir
direkt bi geçiş olmasın diye yapmıyorum hocam, alışkanlıklarımı zor değiştiren biriyim normalde ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu soriyim, ben bu mouse'i mesela şarjı bitti pc kapattım, dualshock şarj eder gibi telefon şarj adaptörüne kablosunu takıp şarj etsem sıkıntı çıkarır mı?

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Arkadaşlar seri yardım olabilcek var mı? Bu mechkeys güvenli mi ona göre ordan F1 Pro'yu alacağım 5$ kod buldum onla F1 ile aynı fiyata geliyor çekeceğim direkt. Mechkeys güvenilir midir?
Biraz önce konuşmuştuk, merak ettim, kodu nereden buldun. Youtuber falansa bende yararlanmak isterim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
direkt bi geçiş olmasın diye yapmıyorum hocam, alışkanlıklarımı zor değiştiren biriyim normalde ondan

Şunu soriyim, ben bu mouse'i mesela şarjı bitti pc kapattım, dualshock şarj eder gibi telefon şarj adaptörüne kablosunu takıp şarj etsem sıkıntı çıkarır mı?
Bir konsol tamircisi telefon adaptörü ile sakın konsolunuzu şarj etmeyin demişti. Vardır illaki bir bildiği, bence yapma. Yaparsan da 5v 1a adaptör ile yap

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
hocam rgb kapalı şekilde kaç saat şarj süresi alıyorsunuz
şu anda ajazz ı kullanmıyorum ama yaklaşık 30-40 saat arası dayanıyo, yani bana 1 hafta yetiyodu full şarj ile

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
  • Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo

ho o ms olayi click yumusakligi di galiba onerilen 4ms alti double click yapabilir hangi renk aldiiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,939
Üyeler
165,434
Son üye
cnkeren12
Top Bottom