Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
valla hocam hiçbiryerde stok yoksa wraith de stok az olabilir, bende kartı bekliyorum 27 sinden sonra alacağım direkt, tr den stok bitmezse tabi
bencede gelen ilk parttır bu bitmesi yakındır

Son düzenleme:

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
düz F1'i aldım, hayırlısı olsun bakalım

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
ho
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelince bir inceleme patlatırsın
fps oyunları mi oynuyorsun valo cs?
incelemeden pek anlıcak bilgim yokta görüşlerimi yazıcam konu 10 sayfa oldu zaten yapmazsam ayıp :kekw:

evet fps oynuyorum çoğunlukla

• Beğen
Reaksiyonlar: Harn

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
yo
incelemeden pek anlıcak bilgim yokta görüşlerimi yazıcam konu 10 sayfa oldu zaten yapmazsam ayıp :kekw:

evet fps oynuyorum çoğunlukla
ama güzel araştırma yaptık 10 sayfaya değdi

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
İnceleme yalan oldu arkadaşlar :kekw: Ajazz 850'ye kadar gerilemiş amazonda F1'i iptal edip onu aldım, dün de ikisinin de incelemesini yapan bir youtube kanalına sormuştum hangisini önerirsin diye ajazz'i demişti o bi tık can sıkmıştı siparişi verdiğim için ama döndüm inş hayırlısı olur bakalım.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
İnceleme yalan oldu arkadaşlar :kekw: Ajazz 850'ye kadar gerilemiş amazonda F1'i iptal edip onu aldım, dün de ikisinin de incelemesini yapan bir youtube kanalına sormuştum hangisini önerirsin diye ajazz'i demişti o bi tık can sıkmıştı siparişi verdiğim için ama döndüm inş hayırlısı olur bakalım.
haha hocam bende ajazz ın fiyatını gördüm onu alacam amazon zaten kalitesini beğenmezsek yada bağlantı sorunu yaşarsak iade edip f1 alırız daha mantıklı olur direk f1 almaktan

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
haha hocam bende ajazz ın fiyatını gördüm onu alacam amazon zaten kalitesini beğenmezsek yada bağlantı sorunu yaşarsak iade edip f1 alırız daha mantıklı olur direk f1 almaktan
Tam olarak boyle dusundum valla, hem belki o zamana mechkeys stok gelir pro alirim memnun kalmazsam iade edip vs. diye de dusunup cektim hemen, yine de insallah memnun kalirim da iade vs ugrasmam hic. isbankasi da odemeden sonra böluyor alacak olan varsa soyleyeyim bunuda.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Tam olarak boyle dusundum valla, hem belki o zamana mechkeys stok gelir pro alirim memnun kalmazsam iade edip vs. diye de dusunup cektim hemen, yine de insallah memnun kalirim da iade vs ugrasmam hic. isbankasi da odemeden sonra böluyor alacak olan varsa soyleyeyim bunuda.
bu amazon yurtdışındada koşulsuz iade yapılıyor değilmi hocam 853 tl direk geri yatıyor iadeden sonra

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
bu amazon yurtdışındada koşulsuz iade yapılıyor değilmi hocam 853 TL direk geri yatıyor iadeden sonra
Dun iade hakkinda konusmustum, 30 gun iade hakkimiz var, ilk 14 gun kosulsuz sartsiz herhangi bir sebep olmadan hicbir masraf yapmadan iade edebiliyoruz tam para iade oluyor. 15. gunden sonra keyfi sekilde (urunde herhangi bir sorun yoksa) iade yaparsak sadece urun fiyatini iade yapiyorlar teslimati yapmiyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Top Bottom