Neler Yeni

Öneri Kablolu/Kablosuz mouse önerisi

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
baya iyi fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-2 ay beklmeye değmez bence
bu iş çok sancılı olmaya başladı harbiden

gümrük sıkıntısı yokta açıklama da on siparişten 15-30 gun sonra kargoya verilir yazıyor?

zaten çok kişi sırada varmış şimdi sizde alırsanız en az 2 ay beklersiniz

hocam bence sizde taksit yapıp wraithden pro alabilirsiniz
aynen şuan alsak en az 2 3 ay beklicez gibi tr den alıp taksit yapmak en mantıklısı

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
baya iyi fiyat

1-2 ay beklmeye değmez bence
bu iş çok sancılı olmaya başladı harbiden

gümrük sıkıntısı yokta açıklama da on siparişten 15-30 gun sonra kargoya verilir yazıyor?

zaten çok kişi sırada varmış şimdi sizde alırsanız en az 2 ay beklersiniz

hocam bence sizde taksit yapıp wraithden pro alabilirsiniz
Stok var mı diye sordum, cevap vermezlerse wraithden düz çekerim gibi, pro çok zor 1700'e ama belli de olmaz anlık bi gaz ile

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
Stok var mı diye sordum, cevap vermezlerse wraithden düz çekerim gibi, pro çok zor 1700'e ama belli de olmaz anlık bi gaz ile
hocam alabiliyorsanız kesinlikle pro ya çıkın taksit sayısı felan arttırıp değer çünkü

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
hocam alabiliyorsanız kesinlikle pro ya çıkın taksit sayısı felan arttırıp değer çünkü
valla iyzico +2 taksit veriyor işbankasına, öyle düşünürsek belki yoksa imkansız. şu mechkeys yazsın bakalım bi ona göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
4k dongle çıktığında alıp kullanıcaksan değer tabi ama o da bi 600tl olucaktır. onun dışında mcu çok fark yaratmaz düz f1 modelinde kullanılan mcu çok kaliteli lamzu atlantis ve sorada kullanılan mcu. bence arkadaş f1 alırsa bütçesi açısından daha iyi olur

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
4k dongle çıktığında alıp kullanıcaksan değer tabi ama o da bi 600tl olucaktır. onun dışında mcu çok fark yaratmaz düz f1 modelinde kullanılan mcu çok kaliteli lamzu atlantis ve sorada kullanılan mcu. bence arkadaş f1 alırsa bütçesi açısından daha iyi olur
4k olayını bilsem çok daha iyi olur bide, polling rate mi artırıyor ne artırıyor ve ne işe yarıyor onu bilmiyorum

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
valla iyzico +2 taksit veriyor işbankasına, öyle düşünürsek belki yoksa imkansız. şu mechkeys yazsın bakalım bi ona göre
anladım hocam mechkeys den gelen cevabı bizede iletirsen sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Nega
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Taha
4k olayını bilsem çok daha iyi olur bide, polling rate mi artırıyor ne artırıyor ve ne işe yarıyor onu bilmiyorum
4000 polling rate de çalışabiliyor mouse pro modelini alırsan. daha yumuşak akıcı hareket ediyor daha düşük gecikmesi oluyor. ekstra dongle almadan çalışmıyo daha çıkmadı o da.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
darmoshark m3 ve bu vgn arasında kafayı yicem verecekleri cevabı merak ediyorum.

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
darmoshark m3 ve bu vgn arasında kafayı yicem verecekleri cevabı merak ediyorum.
1200'e m3 yerine 1300'e vgn net alınır bence
4000 polling rate de çalışabiliyor mouse pro modelini alırsan. daha yumuşak akıcı hareket ediyor daha düşük gecikmesi oluyor. ekstra dongle almadan çalışmıyo daha çıkmadı o da.
yani aradaki 400 tl ye değer mi bilmiyorum, pro oyuncuların büyük bi kısmı bile hala logitech gpro kullanıyoken o kadar bütçe aşmaya değecek bi şeyse öyle bakayım bide

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
umut
1200'e m3 yerine 1300'e vgn net alınır bence

yani aradaki 400 TL ye değer mi bilmiyorum, pro oyuncuların büyük bi kısmı bile hala logitech gpro kullanıyoken o kadar bütçe aşmaya değecek bi şeyse öyle bakayım bide
herkesin ihtiyacı farklı mesela benim için batarya süresi ve malzeme kalitesi önemli o yüzden farka değer elimdeki ekipmanları sürekli şarj etmekten bıktım o yüzden fazla taksit yapıp f1 pro max düşünüyorum kafa rahat olsun elimde şuan da v2 var kablosundan bıktım çok engelliyor ve malzeme kalitesi kötü başparmak ve serçe parmak koyma yerleri soyuldu yırtıldı rahatsız ediyor umarım vgn malzeme kalitesi olarak üzmez gerçi grip tape ile geliyor soyulma olmaz diye düşünüyorum

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
herkesin ihtiyacı farklı mesela benim için batarya süresi ve malzeme kalitesi önemli o yüzden farka değer elimdeki ekipmanları sürekli şarj etmekten bıktım o yüzden fazla taksit yapıp f1 pro max düşünüyorum kafa rahat olsun elimde şuan da v2 var kablosundan bıktım çok engelliyor ve malzeme kalitesi kötü başparmak ve serçe parmak koyma yerleri soyuldu yırtıldı rahatsız ediyor umarım vgn malzeme kalitesi olarak üzmez gerçi grip tape ile geliyor soyulma olmaz diye düşünüyorum
malzeme kalitesi hepsinde aynı diye okumuştum, pil olayı önemli evet ama bana 1 hafta yeter gibi duruyor bakalım ne cevap vericekler mechkeysten

• Beğen
Reaksiyonlar: AggY
Top Bottom