Sesi nasıldır sürücüsü küçük gibi duruyor![]()
Sony Mdrex15Aplı.Ce7 Kulak İçi Kulaklık Mavi Fiyatı ve Özellikleri
Sony Mdrex15Aplı.Ce7 Kulak İçi Kulaklık Mavi fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Mdrex15Aplı.Ce7 Kulak İçi Kulaklık Mavi en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablosu ince ama hafif sert hafif esnek.
sürücü küçüklüğü ses kalitesini doğrudan etkileyen bir şey değil. galaxy buds 2 pro, sony wf1000xm4 gibi kulaklıklar 6mm sürücü kullanıyor. sesi çok çok iyi mükemmel değil ama bassları ve midleri gayet yeterli tizleri daha az gibi ama çok sönük değil. bu fiyatta iyi bir seçenek. sony müzik karakteri genel olarak sevdiğim için bu kulaklığı da seviyorum.Sesi nasıldır sürücüsü küçük gibi duruyor
Sağolun hocam bide karşıma jbl c100 çıktı o nasildırsürücü küçüklüğü ses kalitesini doğrudan etkileyen bir şey değil. galaxy buds 2 pro, sony wf1000xm4 gibi kulaklıklar 6mm sürücü kullanıyor. sesi çok çok iyi mükemmel değil ama bassları ve midleri gayet yeterli tizleri daha az gibi ama çok sönük değil. bu fiyatta iyi bir seçenek. sony müzik karakteri genel olarak sevdiğim için bu kulaklığı da seviyorum.
bence sony daha iyi ama yakınlar.Sağolun hocam bide karşıma jbl c100 çıktı o nasildır
Araştırdım sony daha iyi gibi görünüyor sağolun hocambence sony daha iyi ama yakınlar.
Sizi çok uğraştırmak istemiyorum ama başka bir öneriniz var mıdırbence sony daha iyi ama yakınlar.
bütçeyi biraz aşıyor ama iyi gibi bu model.Araştırdım sony daha iyi gibi görünüyor sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizi çok uğraştırmak istemiyorum ama başka bir öneriniz var mıdır
siyahını almak için 180 lira ödeyeceğim ona göre renge de bakarsanız siyah veya beyaz olsa iyidir