Yardım Kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

arda55

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,105
Bütçe
200
200 tl ye kadar bütçem var

A101 den 60 tl lik bir kulaklık almıştım şuanda 46. Tamir edişim artık diyorum ki yeter yenisini almak istiyorum kablosunun sağlamlığı ricamdır öneride bulunursanız sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablosu ince ama hafif sert hafif esnek.

kablosu ince ama hafif sert hafif esnek.
Sesi nasıldır sürücüsü küçük gibi duruyor

Örgü kablo bulabilirmiyiz hocam

Sesi nasıldır sürücüsü küçük gibi duruyor
sürücü küçüklüğü ses kalitesini doğrudan etkileyen bir şey değil. galaxy buds 2 pro, sony wf1000xm4 gibi kulaklıklar 6mm sürücü kullanıyor. sesi çok çok iyi mükemmel değil ama bassları ve midleri gayet yeterli tizleri daha az gibi ama çok sönük değil. bu fiyatta iyi bir seçenek. sony müzik karakteri genel olarak sevdiğim için bu kulaklığı da seviyorum.

sürücü küçüklüğü ses kalitesini doğrudan etkileyen bir şey değil. galaxy buds 2 pro, sony wf1000xm4 gibi kulaklıklar 6mm sürücü kullanıyor. sesi çok çok iyi mükemmel değil ama bassları ve midleri gayet yeterli tizleri daha az gibi ama çok sönük değil. bu fiyatta iyi bir seçenek. sony müzik karakteri genel olarak sevdiğim için bu kulaklığı da seviyorum.
Sağolun hocam bide karşıma jbl c100 çıktı o nasildır

Araştırdım sony daha iyi gibi görünüyor sağolun hocam

Sizi çok uğraştırmak istemiyorum ama başka bir öneriniz var mıdır

siyahını almak için 180 lira ödeyeceğim ona göre renge de bakarsanız siyah veya beyaz olsa iyidir
bütçeyi biraz aşıyor ama iyi gibi bu model.

sanırsam bu modelin bassları sony e göre daha düşük ama çok daha temiz bir ses verir.

lenovonun da birkaç modeli var ama onlar hakkında fikrim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,671
Üyeler
173,857
Son üye
ayaz0202
Geri