0 pc alıyorum her şey yeni o yüzdenİşlemcin iyi ise viper 8khz al
Yeni mi demedim, iyi mi dedim0 pc alıyorum her şey yeni o yüzden
Ben de yeni olacağı için iyi demek istedim sıkıntı yok yani de g502 nasıldır sizceYeni mi demedim, iyi mi dedim
Anladım teşekkürlerBenim elimde büyük 20-21, 10-10'5 cm filan
Razer Deathadder V2 kablolu bunu kullanıyorum, ilk başta küçük gibi geldi alışınca normal geldi memnunum, o kadar para vereceksen kablosuz al bence.
KötüBen de yeni olacağı için iyi demek istedim sıkıntı yok yani de g502 nasıldır sizce
TeşekkürlerMouse konusunda steelseries önermem, üstteki model de kaya gibi ağır ve baya kötü (bide o fiyata). XM1r onu gözü kapalı yer.
Kötü yanlari nedir
TeşekkürlerSteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mouse tutuş şeklin nedirElim büyüktür elime tam oturacak bi mouse arıyorum el başlangıci parmak ucuna 20 cm nerdeyse hangi mouse tam oturur rahat eder ve kablolu mu kablosuz mu daha iyidir