KABLONET ALINIR MI ?

arkadaşlar binam da kablonet fiber var 100 geliyomuş şuan turknet kullanıyorum dün gece iptal başvurusu verdim kablonete geçmeli miyim. bıktım artık internet kesilmelerinden son 1 senedir adam akıllı internet kullanamadım

arkadaşlar binam da kablonet fiber var 100 geliyomuş şuan turknet kullanıyorum dün gece iptal başvurusu verdim kablonete geçmeli miyim. bıktım artık internet kesilmelerinden son 1 senedir adam akıllı internet kullanamadım
Ben kullanıyorum forumda kullanan çoğu kişi memnun bende memnunum. Sadece modemlerin wi-fi performansı pek iyi değil. Bence sorun olabilecek tek şey o, ama ethernet ile bağlanınca 0 sıkıntı.

bende modem var onla çalışmaz mı

bakır tel ile nasıl fiber oluyo fiber optik takılması lazım değil mi

Misafir aği açiyorum ben gelen misafiri oraya bağliyorum ping olmuyor
Reis bende kablonet kullanıyorumda onu nasıl yapıyorsun. Misafir gelince 10kişi filan bağlanınca oyun da ping oluyor nasıl yapıyorsun onu

bakır tel ile nasıl fiber oluyo fiber optik takılması lazım değil mi
Fiber kablo değil büyük ihtimalle kutuya kadar fiber optik kablo geliyor oradan sonra tv+internet 1 kabloden geçtiği için bakır tel ile getiriliyor. Ama bakır tel olması sorun değil merak etme 100 mbps'nin kimse bağlı olmadığında tam 99 veya 100 mbps veriyor. Zaten kablonet'de en fazla 100mbps alabiliyorsun.

Uydunet kullanıyorum, genel olarak memnunum ama arada kesinti yapabiliyor. Bunu da pandemi ötürü es geçiyorum. Ama arada müşteri hizmetlerini arayıp sert konuşmak gerekebiliyor :D

2 modem var onları dağıtıcı olarak falan kullanabilir miyim

Misafir aği açiyorum ben gelen misafiri oraya bağliyorum ping olmuyor
Nasıl yani?
Mesela bizim evde şuan ben oyun oynarken ev halkı da bağlandığından ping oluyor, ben kendime özel ağ oluşturup pingsiz oynayabiliyormuyum?

bide dediğim gibi turknet 50 veriyor maks ttnet altyapısı kullanılıyor iptal etmekle iyi mi yapmışım

Geri