SUPERBOX'TA PİNG OLAYI YAŞANIR MI ?

Reaksiyon skoru
10
Herkese selamun aleyküm arkadaşlar, Hayırlı cumalar.
Yeni bir eve taşınıcaz ancak taşındığımız evin bulunduğu bölge herhangi bir altyapı bulunmuyor. Bununla ilgili Türk Telekom'a başvuruda bulundum. Ancak bekleme süresi olduğundan dolayı altyapı sorunu çözülene kadar bu tip bir yol düşündüm. SuperBox'ta çok sorun yaşar mıyım ? Ping sorunu olur mu ? Kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ? Teşekkürler.

Garip bir internet, ben kullanıyorum tavsiye tanem açıkçası. Bazen çok saçma yerlerden çekmediği falan oluyor. Hızlar bir değişik, bazen tavan yapıyor bazen uploadla download aynı oluyor (9’a 9).

Herkese selamun aleyküm arkadaşlar, Hayırlı cumalar.
Yeni bir eve taşınıcaz ancak taşındığımız evin bulunduğu bölge herhangi bir altyapı bulunmuyor. Bununla ilgili Türk Telekom'a başvuruda bulundum. Ancak bekleme süresi olduğundan dolayı altyapı sorunu çözülene kadar bu tip bir yol düşündüm. SuperBox'ta çok sorun yaşar mıyım ? Ping sorunu olur mu ? Kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirebilir mi ? Teşekkürler.
Tavsiyem almamanız yönünde ama, yine de siz bilirsiniz. Superbox'ta sıkıntı şu, ani ping dalgalanmaları ve hız düşüşleri çok sık yaşanıyor. Ayrıca rekabetçi oyunlardaki ping değerleri de pek tatminkâr değil. Tavsiye etmiyorum. Ha bu arada, 24 ay taahhüt vermeniz gerekiyor ki ben altyapınızın 2 yıla kadar çekilebileceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,256
Üyeler
188,908
Son üye
DqeLonex
Geri