Kablonet Altyapı Talebi ?

K4TRANN

80+
Reaksiyon skoru
65
Kablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?

Kablonet'e altyapı talebinde bulunan varsa bilgilendirebilir mi. Talepte bulunduktan sonra altyapı için çalışmaya başlıyorlar mı yoksa gelmesi için bir mahalle/sokak/bina'dan belirli sayıda kişinin talepte bulunması mı gerek ?
sanırım altyapı talepleri için apartmandan veya sokaktan oy toplamak lazım

sitede oturuyorsan kolay ama sokak mahallede isen toplaman lazım imza üye bulman lazım yani , ben bizim tokiye getirttim. 2 ayda kurdular kocaman siteye

sitede oturuyorsan kolay ama sokak mahallede isen toplaman lazım imza üye bulman lazım yani , ben bizim tokiye getirttim. 2 ayda kurdular kocaman siteye
Ya bizim sokakta da hep yaşlılar var gel de şimdi anlat bunlara durumu

Ya bizim sokakta da hep yaşlılar var gel de şimdi anlat bunlara durumu
sen yinede bi iletişime geç , alt yapı yoksa veya çok kötüyse büyük ihtimal getirirler , alt yapısı sizin oraya yakında varsa

sen yinede bi iletişime geç , alt yapı yoksa veya çok kötüyse büyük ihtimal getirirler , alt yapısı sizin oraya yakında varsa
Arıyacağım da aramadan önce buraya da sorayım dedim

Yakınlıkla alakası yok 1 kişinin talep etmesiyle getirmiyorlar aynısını yaşadım. Aşağı caddede var altyapı bizim burada yok. Geçen talepte bulundum. 1 hafta sonra red yedi.

Tanıdığın varsa okadar kolayki ciddi manada imza toplarsın önerim ev ev gezip imza toplaman

Yakınlıkla alakası yok 1 kişinin talep etmesiyle getirmiyorlar aynısını yaşadım. Aşağı caddede var altyapı bizim burada yok. Geçen talepte bulundum. 1 hafta sonra red yedi.

Karşı binada yokken bizde var misal acaip bir döngü cidden. Zamanında yönetici istememiş oraya çekilmemiş öyle kala kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablonet'ten hizmet alacaksın almak için senin uğraşman gerekiyor maalesef.

Ben ttnet fiber internet için aynısını müşteri hizmetlerine sordum bana en az 15 adet kişinin imzası olan bir dilekçe yazman lazım dediler ancak hat çekildikten sonra taahhüt imzalamaları lazım yoksa altyapı bedelini yansıtırlar vs bir saçmalık söyledi artık caydırmak amacı ile birşeyler saçmaladı mı yoksa gerçekten de öyle mi bilmiyorum

ben Samsundayım, 10 yıllık müşterileriyim daha fazla hatta , ben istediğimi yaptırıyorum. tokiye taşındım geçen yaz 5.000 haneli tokiye çekeceniz ben çıkmıyorum dedim çektiler 2 ayda hallettiler sağolsunlar. şehirlere göre bu gibi firmalar çok farklılık gösteriyor. inşallah hallolur arkadaşın işi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,562
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri