Kablonet Arıza - İnternet Yok.

kare

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhabalar,

Bugün öğlen 1-2 gibi İnternet gitti. Sitelerinde genel arıza bölümünü kontrol ettiğimde herhangi bir kayıt girilmemişti. Destek hattı ile görüştüğümde çalışma olduğunu, ekiplerin ilgilendiğini ve yakın vakitte düzeleceğini ilettiler. Bende işlerimi akşam vaktine erteledim.

1764185201071.webp

Öğlen 4 gibi sitelerine arıza kaydı girdiler 4 saatlik çalışma olduğunu akşam 8 gibide tahmini biteceklerini yazmışlardı. Siteden arıza kaldırıldı. Saat 22.26 ve hala internet yok. Yaklaşık 8-9 saattir internet erişimimiz yok. Haliyle işlerimde aksamış oldu. İnşaat kazısı yapan firmanın bölgedeki kablo sistemi v.b nasıl haberi yok anlam veremiyorum. Bölgemizde fazlasıyla kablonet kullanan var, kendi dostlarımı aradığımda onlardada internet olmadığını söylediler. Oturduk bekliyoruz.

Güncelleme : 01.19 - 27.11.2025 Hala yok :D

Güncelleme : 02.56 - 27.11.2025 Hala yok :(

Allah kolaylık versin, şikayetvar’a yazın daha hızlı çözüm sağlanıyor. 1 ay boyunca 2’şer gün aralıklarla kayıt açtırdığımı biliyorum, zar zor çözüme ulaştılar.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: kare
Allah kolaylık versin, şikayetvar’a yazın daha hızlı çözüm sağlanıyor. 1 ay boyunca 2’şer gün aralıklarla kayıt açtırdığımı biliyorum, zar zor çözüme ulaştılar.
Saolasın hocam, ilgileniyoruz yalanı sıktı valla - sürekli ekip ilgileniyor. Gelse işleri halledeceğim tel internetini çok kötü sömürüyor

Hatta şöyle bir gerçek daha söyleyeyim, günler boyunca bana “santralde sorun mevcut ekiplerimiz bunu çözmek için uğraşıyorlar” demelerinin üzerine kahvehanedeye çay içmeye gelen teknik ekibe ricam üzerine kontrol ettiklerinde kablonun bağlantı noktasında temassızlık mevcut diyip 5 dakikada yapıp gittiler. O yüzden fazla güvenme, farklı firmanın altyapısı olsa 5 dakika dahi durmam.

• Beğen
Reaksiyonlar: kare
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,633
Üyeler
185,780
Son üye
Semihqw4412
Geri